• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4.buçuk aylık değişim yaş 21

Hymenalos

Yeni Üye
Daha önce konu açmıştım 5 adet fotoğraf paylaşmıştım şimdi 1 fotoğraf ekliyeceğim çekildikçe konunun altına eklicem

Boy . 189

kilo . 79

biceps : 37

omuz: 124

bel : 77

Eklentiler

• 2.jpg
    2.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 872
küçük kaslar 12 set büyük kaslar 15 set olmak üzere temel hareketler haftada 4 gün salona gidiyorum her idman sonrası 5 dakika koşu mideyide p90x programından çalışıyorum beslenmede yani bildiğimiz gibi şeker ve yağ yok

Diğer konuna göre omuzlarındaki gelişimi görüyorum sanki genişlemiş ?
Model olmaya koş hemen.. :)

edit : 21 yaşındamısın sen şimdi yok artık diyorum 16 17 yaşında gibisin.
Bence gerçekten fırsatlarını değerlendirmelisin yeni bir Kıvanç Tatlıtuğ geliyor olabilir.

Son düzenleme:
Diğer konuna göre omuzlarındaki gelişimi görüyorum sanki genişlemiş ?
Model olmaya koş hemen.. :)

edit : 21 yaşındamısın sen şimdi yok artık diyorum 16 17 yaşında gibisin.
Bence gerçekten fırsatlarını değerlendirmelisin yeni bir Kıvanç Tatlıtuğ geliyor olabilir.

evet baby face oldugum için ufak gösteriyorum 15-20 gün içinde omuzlarım 3-4 cm attı çok çabuk gelişiyorlar fırsatlar ise artık bilmiyorum biyerden bişi denk gelirse neden olmasın :)

Mükemmel gelişim önceki konuna baktığımda omuzları geniş ve sağlam olsa direk manken olabilirdi demiştim artık kararımı değiştirdim omuzların süper olmuş dahada iyi olucaktır sakın bozma bu arada omuz programını yazarmısın ?

omuz ve bel oranın oldukça iyi :) üçgen vücut oranının üstünde (bel 77 omuz 115 idealken)
önceki fotoğraflarına kıyasla gelişime şapka çıkarılır.

Back
Yukarı