• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 sene 3 ay.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
antramana ilk basladigim gunlerden simdiye.

Eklentiler

• 4 sene.jpg
    4 sene.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 1.042
Gerçekten çok güzel ve estetik bir vücut ortaya çıkmış emeğinin hakkını almışsın kesinlikle. Diyebileceğim tek şey keşke çatın biraz daha geniş olsaymış fakat ona da senin yapabileceğin bişey yok tabi :) Tebrik ederim..

Gerçekten çok güzel ve estetik bir vücut ortaya çıkmış emeğinin hakkını almışsın kesinlikle. Diyebileceğim tek şey keşke çatın biraz daha geniş olsaymış fakat ona da senin yapabileceğin bişey yok tabi :) Tebrik ederim..

yorum icin tsklr :) catin neresi oluyor?

1.74 boy 90 kg ve bu denli kuru bir vucudu steroidsiz elde ettin ve şimdi küre baslıyosun, sanırım türkiyenin phill heathi olursun bu gidişle.Tebrikler tabi çok iyi bir vucut.43 cm define kol çok büyük bir başarı gerçekten.

1.74 boy 90 kg ve bu denli kuru bir vucudu steroidsiz elde ettin ve şimdi küre baslıyosun, sanırım türkiyenin phill heathi olursun bu gidişle.Tebrikler tabi çok iyi bir vucut.43 cm define kol çok büyük bir başarı gerçekten.

85-86kg da kure basladim simdiki kg 92-93kg. kurvden bekledigim etkiyi alamadim nedense. 95kg olurum diyordum ama kolay deyilmis. 90+kg baya bi zorlasiyor. kurv bitmesine 3 hafta kaldi. 89-90kg korursam iyidir.

Vücut gayet estetik ve hoş. Ama 4 Sene 3 Aya göre sanki biraz daha gelişebilrdi. Tabi zaman zaman ara verdinizmi orasınıda bilmeyerek bu yorumu yapıyorum öyle bi durum varsa özür dilerim :) . Gögüs hacmi bana biraz küçük gibi geldi biraz oraya yoğunlasırsan daha estetik bi vucut olur düşüncesindeyim .

tebrik ederim harika vücut.

günlük tahminen kaç gr protein alıyorsunuz

270-330g arasi deyisiyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:47 ----------

Vücut gayet estetik ve hoş. Ama 4 Sene 3 Aya göre sanki biraz daha gelişebilrdi. Tabi zaman zaman ara verdinizmi orasınıda bilmeyerek bu yorumu yapıyorum öyle bi durum varsa özür dilerim :) . Gögüs hacmi bana biraz küçük gibi geldi biraz oraya yoğunlasırsan daha estetik bi vucut olur düşüncesindeyim .

tabi her zaman daha iyisi olabilir ama ama steroidlerle deyil hep naturel antraman yapdigimdan senede 1-2kg kas bana yetiyordu. birazda genlere bakiyor. o bakimdanda cok sansli deyildim.

Tebrikler gerçekten emeğinizin karşılığını almışssınız. Hiç bırakmayın bu sporu umarım hep böyle başarılı devam edersiniz

Son resimlerini özellikle çok beğendim . Gögüsde hacimlenme var önceki fotolarına göre . Fakat takıldığım ve bu vücutta istemediğim bi ayrıntı var :) Oda kıllar . Tabi bildiğimiz gibi teknoloji çok gelişti . Artık Lazerle ömür boyu kıllarımızdan kurtulabiliyoruz 6-7 içerisinde . Sanırım tüm vucut(Yüz Hariç) 2000 TL gibi bir fiyatı var. Üstelik 12x Taksit imkanı bile sunuyolar . Bence denemelisin bu vücut kıllarla kaplı olmamalı (: ( Benim Görüşüm tabikide. )

Back
Yukarı