• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 sene 3 ay.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karın kasları genetik olarak iyi dolgun gözüküyor.biraz daha hatlı olabilir.göğüslere dikkat.iyice hacim yapıp kılları aldıktan sonra foto bekliyorum takipteyim :)

takipçinim ratat, gerçekten senı tebrık edıorum. bu sporu bu istikrar ve azimle 4,5 sene yapmak inanılmaz.. motivasyonunu nası koruyosun onu merak edıorm?

yorum icin tskrler. 5 seneyi gecdi artik. istedigim kgya yaklasmam,dogru beslenmeden gelen güc artisi, aynada gördugum deyisiklik ve dönem dönem agirlik verdigim zayif nokdalarimin gelismesi bana cok buyuk motivasyon veriyor.

4 hafta 2 gun. dumbellllsdumbelllls

Eklentiler

• DSC_0070.jpg
    DSC_0070.jpg
    392,5 KB · Görüntüleme: 873
  • DSC_0067.jpg
    DSC_0067.jpg
    397,9 KB · Görüntüleme: 779
çok başarılı, çalışmasının karşılığını almış bi vücut.kütleye göre yağ oranı da düşük duruyor..özet olarak iyi çalışmış iyi beslenmiş ve yapmışsın kardeşim..ben kendi adıma şu eksik bu fazla diye yorum yapmaktansa emeğini ve aldığın karşılığı takdir ediyorum..saygılar

Karın için hangi hareketleri yapıyosun?

hep deyisdiriyorum ama hareketleri kisa aralar veriyorum ve cok sett yapiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:22 ----------

çok başarılı, çalışmasının karşılığını almış bi vücut.kütleye göre yağ oranı da düşük duruyor..özet olarak iyi çalışmış iyi beslenmiş ve yapmışsın kardeşim..ben kendi adıma şu eksik bu fazla diye yorum yapmaktansa emeğini ve aldığın karşılığı takdir ediyorum..saygılar

tskrler :) yakinda yeni resimler ekliyecem 7-8 hafta diett yapdim. disiplinden biraz koptum ama yine daha iyi bi forma geldim galiba.

Dolu dolu emek verildigi belli 5 yil icerisinde, ilk fotograflardan bugune vucut yag oraninizin durumu nedir, artma veya azalma acisindan merak ettim.

Tebrikler

bu 4 seneye göre az diyen personel trainer arkadaşlar kendileri hiçbir zaman ulaşamıyacaklar bu vucüda,sanki vucüt çok kolay yapılıyor 4 senede adamlar ronnie olacaklar. Süper gidiyorsun ratat başarıların devamını dilerim

Tebrık ederım cok guzel ılerlıyorsunuz

4-5 yıl bu sporla uğraşmak bıkmadan...
Bu güzel azminizi ve vücudunuzu tebrik ederim..
Gayet güel bir kıvamda vücut yapmışsınız, İnşallah istediğiniz hedeflere ulaşırsınız....
İyi günler,

epeydir foruma girmiyordum gözümden kaçan bir konu olmuş.forumda ve çevremde gördüğüm iyi vücutlardan biri.o kadar emek harcanmış her şeyden öte.

bundan sonraki aşama belki biraz daha hacim oalbilir ama o da dediğin gibi kolay değil.belli bir noktadan sonra gelişmek oldukaç güç.belki definasyon oranı arttırılabir.sırtta doluluk oranı arttırıalbilir.

bu sporda önemsenmemesi gereken şeylerden biri süre.4 seneye göre şöyle kötü böyle eksik diyenler illa olur.4 sene antreman nedir yapan bilir.yılda 1-2 ay ara verdiğini düşünelim geriye 10 ay kalır.10 ay haftada 3-4 gün antreman 4-5 öğün ne yiyeceğini düşünmek.kolay iş değil.

arada hastalıklar,sakatlıklar,isteksizlikler,performans düşüşleri olur.bunların hepsi gelişmeyi etkiler.birini eleştirirken tüm bunları değerlendirmek gerekir.ben olsam yapabilir miydim o irade bende var mı demek ,düşünmek gerekir.herkes ben olsam şöyle yapardım böyle olurdum der.e yapaydın nye yapmadın ?

seni senden başka kimse iyi tanıyamaz.ona göre kendi eksikliklerini kendin görerek tamaml****ıskananlar bırak ahkam kessin eleştirsin.yalnız bunlara kulak asma,yapıcı eleştirileri yaz bir yere.

Back
Yukarı