• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 sene 3 ay.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haftada 2 demişşiniz kac hareket kac set gibi gögüs hareketlerinden bilgi verirmisin tebrikler vucut gayet başırlı

ilk gun 5 hareket yapiyorum sonra 4-5 gun ara veriyorum 3 hareket yapiyorum sonra 2-3 gun ara yine 5 hareket
5 hareket yapdigim gun daha cok orta ve alt tarafa vuran hareketler yapiyorum, 3 hareket yapdigim gun ust tarafa vuran hareketler yapiyorum sonra da biraz omuz yapiyorum. hic omuzu sert yapmadim 1 senedir nerdeyise. gögus yaparken baya kullaniyorum saten.

9 seneyi doldurdum disiplinli bir sekilde, ilerliyen zamanlarda resimler eklemeyi dusunuyorum. Ayni anda zamanim oldukca bilgilerimi paylasmaya caliscem. Yas 26 oldu kg 94-95kg. Bu arada benim zamanim da forum da aktiv olanlar hala varmi bilmiyorum.

9 seneyi doldurdum disiplinli bir sekilde, ilerliyen zamanlarda resimler eklemeyi dusunuyorum. Ayni anda zamanim oldukca bilgilerimi paylasmaya caliscem. Yas 26 oldu kg 94-95kg. Bu arada benim zamanim da forum da aktiv olanlar hala varmi bilmiyorum.
Eski üyeler artık ne yazıkki foruma pek girmiyorlar formunuzu görmek isteriz takipteyim bekliyorum :)

Selamlar, bu konunun hala burada olması beni şaşırttı. Başlığın açılma tarihine nazaran onu takip eden süre içerisindeki gelişimin gerçekten çok güzel. Başarılar dilerim

Kg 96
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Norvec ifbb yarismasinda 1. Oldum Classic Bodybuilding

Instragram da aktiv olmaya calisiyorum eklemek isteyenler icin
90umut

Eklentiler

• IMG_2748.JPG
    IMG_2748.JPG
    68,2 KB · Görüntüleme: 561
  • IMG_2837.PNG