• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 sene 3 ay.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarışmaya katıldın mı hiç? Ya da düşünüyor musun?

Başarılı gelişim.Allah bize de nasip etsin , Maşallah.Günlük beslenmeniz nasıl?

Yarışmaya katıldın mı hiç? Ya da düşünüyor musun?

yok hic katilmadim. ama dusunuyorum. dumbelllls

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:06 ----------

Başarılı gelişim.Allah bize de nasip etsin , Maşallah.Günlük beslenmeniz nasıl?

sabah: 4yumarta beyazi 1 sarisi 130g yulaf 200dl sut
isde: 2-3 yumarta beyazi 100g balik. 3kara ekmek 80g yulaf 150dl sut
isde2: 45g protein 60g karbohydrat ve bir muz
isde3: 200g tavuk 100g yulaf.ve biraz yesillik
antramandan sonra 40g protein 60g karbohydrat
aksam: evde ne varsa
yatmadan bu aralar 200g tavuk salatasi yiyorum ve 20g protein aliyorum.

omega,amino,vitamin....

Ratat hacim ve kuruluk açısından ''never 2 big'' terimini çok güzel karşılamış vücudun.

Birde yağsız büyüme konusunda yurtdışında yaşayan arkadaşlarımızın çogu bizden şanslı.

vücut gerçekten çok başaralı tebrik ederim. yanlış anlama kesinlikle 4 yıl 3 ay deyince daha fazlasını bekliyodum açıkcası kötü yada yavaş demiyorum sadece beklentimin altında. bu sahip olduğun vücut çok başarılı o tartışılmaz tabi bide senin istediğin ölçülere gelip o kilo ve yağ oranında kalmanı eklersek çok iyi bi görüntü elde etmişsin başarılarının devamı dileği ile

vücut gerçekten çok başaralı tebrik ederim. yanlış anlama kesinlikle 4 yıl 3 ay deyince daha fazlasını bekliyodum açıkcası kötü yada yavaş demiyorum sadece beklentimin altında. bu sahip olduğun vücut çok başarılı o tartışılmaz tabi bide senin istediğin ölçülere gelip o kilo ve yağ oranında kalmanı eklersek çok iyi bi görüntü elde etmişsin başarılarının devamı dileği ile

leopras biraz hedef meselesi belki 2 yılda yaptıgı hacmı daha fazla artırmak ıstememıstır diger 2 yılda da bunu parcalama ve yagsız buyume yoluna gıtmısıtr.yanı 4 yıl boyunca hep hacıme yonelık calısmayıp define büyümeyi düşünmüştür.Ayaz da öyle

60kg dan 70kg 5tllik masraf la kas yapiliyor. 70den 80kg 10tl filan. 80den sonra cok zorlasiyor ve gunluk 20-30tl filan oluyor. insan istesede gelisemiyor artik. öyle bi durum var. yada herzaman hacimlesmek icin antraman yapdim.

dostum öncelikle tebrikler
önemli olan senin vucudundan hoşlanmandır
gerisi önemli değil
çünkü herkesin zevki farklıdır mesala ben fazla kanat kasının erkeğe yakışmadığını düşünüyorum
kimi kaslı erkek sevmez kimi bayılır
ama senin ne sevdiğin önemlidir
vede azminden dolayı seni tebrik ediyorum
bide sana bi abi önerisi vereyim istersen bi düşün
bilekleri geliştir sanki diğer bölgelere göre daha zayıf duruyor
bileklerde şişerse harika olur
tebrikler

60kg dan 70kg 5tllik masraf la kas yapiliyor. 70den 80kg 10tl filan. 80den sonra cok zorlasiyor ve gunluk 20-30tl filan oluyor. insan istesede gelisemiyor artik. öyle bi durum var. yada herzaman hacimlesmek icin antraman yapdim.
5 tl masraf derken nedir onlar üstad bende 66 kiloyumda 70 olmak istiyorum en az. yemek yiyemiyorum iştahım yok her yemeği yiyemiyorum bu nedenle karbonhidrat kullanıyorum para çok gidiyo ne yapmak gerek

omuzlar sicakken cekilen bi resim. 2. ay oldu galbia cekeli.

Eklentiler

• 10022012521.jpg
    10022012521.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 694
  • Like
Reactions: Azi
kas yapmamin bu aralar zor oldugu icin 6-8 hatfa diet yapacam saf kas nekadar ve yagsiz neler eksik vucutda bakmak icin. planim söyle

Sabah
50g yulaf
1dl yagsiz sutle
25g lik protein whey toplam 35g protein

Sabah2
100g havregryn
2dl yagsiz sutle
4 yumarta beyazi toplam 38g protein

Öglen
150g tavuk
50g pilav
1 kasik yag toplam 40g protein

Öglen2
150g tavuk
50g pilav
1 kasik yag toplam 40g protein

Antramandan sonra
50g protein
30g karbohdrat
5-8g glutamin

Aksam
150g tavuk
50g pilav toplam 40g protein

Aksam2
200g tonbaliksalatasi 5-8g glutamin toplam 49g protein
1 kasik yag

bazi övunlerde yesillikler daha cok olacak.
yedigim pilav kahveringipilav baya saglikli dediler.

toplam 3250kcal oluyor
288g protein
240g karbohydrat
60g yakin saglikli yag.

eksik birseyler varsa luften yorumlarinizi bekliyorum.
kendi yazdigim bi diettplani.

3 hafta 2 gun diett, sabahlari kardio daha duzgun yapmaya baslamadim.

Eklentiler

• DSC_0059.jpg
    DSC_0059.jpg
    408,9 KB · Görüntüleme: 743
  • Like
Reactions: Azi
takipçinim ratat, gerçekten senı tebrık edıorum. bu sporu bu istikrar ve azimle 4,5 sene yapmak inanılmaz.. motivasyonunu nası koruyosun onu merak edıorm?

Vücut çok iyi saçlarıda kestirsen süper olur favorileride öyle ince yapma bence. Lütfen yanlış anlama dediğimi.

Back
Yukarı