• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 sene 3 ay.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baklavalar Yuri Boykanınkine birazcık benzemiş :)

Kanatlar bence ucusa hazır :) 4 senenin hakkını vermıssınız basarılar

çok iyi bir vücut elde etmişsin bence bu şekilde devam edersen çok iyi yerlere gelirsin hele sırtın ayrı yani :)

sırt programın bu arada nasıl ?

Abi vücut fena.Helal olsun.Bu arada senin vücudun en sevdiğim yanı ''benim vücudun yıllar sonraki hali'' diyebilirim.Tebrik ederim İnşallah daha iyi yerlere gelirsin. :)

en son kurdeydin.kur ne oldu?

kurv iyi gecdi bacak, gögus ve sirt da baya bi gelisme oldu :) 95-96kg kadar cikmisdim simdi 92kg koruyorum. baya oldu kurv biteli.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:48 ----------

çok iyi bir vücut elde etmişsin bence bu şekilde devam edersen çok iyi yerlere gelirsin hele sırtın ayrı yani :)

sırt programın bu arada nasıl ?

tskler :)

Sirt da en az 5-6 hareket yapiyorum.
Wide-Grip Front Lat Pulldown 3x8+ yerine yada Pull-Up 3xmax (6hafta on/of)
Close-Grip Front Lat Pulldown 2x8+
Bent-Over Barbell Rowing 4x8+
arada T-Bar Rows 4x8+

2-3 deyisik hareketde yapirorum ama onlari forumda bulamadim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:56 ----------

Abi vücut fena.Helal olsun.Bu arada senin vücudun en sevdiğim yanı ''benim vücudun yıllar sonraki hali'' diyebilirim.Tebrik ederim İnşallah daha iyi yerlere gelirsin. :)

Insallah yavas yavas :P

genetik avantajım yok diyip tembelligi seçenler için çok güzel bi örneksin ratat genetikden ziyade disiplinle bu hale gelmişsin tebrik ediyorum azmini

Haftada 2 demişşiniz kac hareket kac set gibi gögüs hareketlerinden bilgi verirmisin tebrikler vucut gayet başırlı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı