4 Tane baklava sorunu

Arkadaşlar öncelikle selamlar.Ben 1.82 boyunda ve 65 kiloyum vücut yağ oranım yüzde 10 un altında fakat baklavalarım sadece yukarda 4 tane alt ve orta karnım(göbek çevresi)nde kas yok.Acaba 4 tane baklavamın olmasının nedeni alt ve orta karnımda kas olmaması mı yoksa genetik mi? Yani alt ve orta karın çalışırsam 6 baklavam olur mu? Teşekkürler

Anatomik olarak abdominal 8 parçalıdır.Ancak bunun vücuttaki görünümü kişiden kişiye çok faklı olabiliyor.(7-8.parça en altta kasıklara yakın olandır.)
Konuya gelirsek ben karın kası olmayan insanların en büyük sorunun sadece yağ oranı olduğunu düşünmüyorum.Rectus abdominis ve internal,external obliq de kas grubudur.Bence bunların da düzenli olarak programa eklenip çalıştırılması gerekmektedir iyi bir görüntü ve güçlü core bölgesi için.
Sorunun genetik olduğunu düşünmüyorum.Karın çalışması yapmayı denemelisin

Anatomik olarak abdominal 8 parçalıdır.Ancak bunun vücuttaki görünümü kişiden kişiye çok faklı olabiliyor.(7-8.parça en altta kasıklara yakın olandır.)
Konuya gelirsek ben karın kası olmayan insanların en büyük sorunun sadece yağ oranı olduğunu düşünmüyorum.Rectus abdominis ve internal,external obliq de kas grubudur.Bence bunların da düzenli olarak programa eklenip çalıştırılması gerekmektedir iyi bir görüntü ve güçlü core bölgesi için.
Sorunun genetik olduğunu düşünmüyorum.Karın çalışması yapmayı denemelisin
Teşekkür ederim :) Karın çalışmayı 4 tane baklavam olunca bırakmıştım şimdi yeniden başlayacağım.

Back
Yukarı