• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4.Uncu yıl İ. ÖZDEMİR 23.

Kusura bakmayın ama bu vucudü 1 yıl da yapabilen varsa buyursun yapsın ortada emek ver azim var bizede tebrik etmek düşer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birkaç Kare Sırt Bacakta Ekleyeceğim Barış Eyvallah Kardeşim:)[DOUBLEPOST=1474155011][/DOUBLEPOST]Bunlarda Bacak Sanırım yeterlidir :)

Eklentiler

• a.JPG
    a.JPG
    146,9 KB · Görüntüleme: 696
  • b.JPG
    b.JPG
    157,8 KB · Görüntüleme: 695
  • c.JPG
    c.JPG
    104,3 KB · Görüntüleme: 721
  • 20160918_022241.jpg
    20160918_022241.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 684
  • 20160918_022304.jpg
    20160918_022304.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 669
Son düzenleme:
cevap bile vermiyorum kardeşim benim böylelerine :) ama yinede saolsun sıkıntı yok.Anlamadan konuşan tipler bunnlar çektiğim yoklukla zorluklarla geldim bu zamana kadar.Arkadaş biliyorsa yapsın 1 senede sıkınttı yok :) Allah razı olsun senden

Belli ki eleştiri değilde sadece seni tatmin edicek yorumları duymak istiyorsun. Vücudun gerçekten iyi, aksini zaten söylemedim.
5 yıldır sporla ilgileniyorum, profesyonel değilim ancak kendi tecrübelerime ve bilgime göre yorum yapıyorum.
'Spordan anlamayan insan' diye adlandırıp hemen saldırıya geçiceksen baştan söyle hiç yorum yapmayalım.

Tekrar söylüyorum vücut gerçekten iyi ancak 4 yıllık bir çalışmaya göre sonuç daha iyi olmalıydı.
Başarılar.

Belli ki eleştiri değilde sadece seni tatmin edick yorumları duymak istiyorsun. Vücudun gerçekten iyi, aksini zaten söylemedim.
5 yıldır sporla ilgileniyorum, profesyonel değilim ancak kendi tecrübelerime ve bilgime göre yorum yapıyorum.
'Spordan anlamayan insan' diye adlandırıp hemen saldırıya geçiceksen baştan söyle hiç yorum yapmayalım.

Tekrar söylüyorum vücut gerçekten iyi ancak 4 yıllık bir çalışmaya göre sonuç daha iyi olmalıydı.
Başarılar.

Merhaba Dostum,
Ben spor'dan anlamıyorsun.Demedim.Ben sporla tanıştığım tarihten dolayı 4.üncü yılım diyorum.4 Yıl sürekli yapamadım ben ben sporu.Sakatlandım.Maddi Sıkıntı Çektim.Beslenme Sıkıntısı Çektim.1 Yıldan Fazla Ara Vermek Zorunda Kaldım,6 ay yaptım 3 ay ara verdim.Ayrı Ayrı Olarak. Omuz sakatlığından dolayı ve halen o sakatlığın verdiği etki devam ediyor.Kendimi olduğunca zorluyorum.Şuana kadar en aralıksız yaptığım spor 2015-Mayıs'ta başladım.Şuan 2016 Eylül Yaklaşık 1.5 yıl olmuştur.Sakatlıktan dolayı 68 kg'ma düştüm.Ama tekrardan toparladım.Kendimi tabiki sende haklısın ben açıklamadım bunu uzun bir yazı olur diye.4 Yılı yakın spor yapan birisinin gelişimi tabiki daha harikulade olur.Artık kendimi düzene aldım.Bundan sonra aralıksız inşallah sıkıntı olmazsa devam ettirmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim Sanada yorumun için :) Başarılar Dilerim
[DOUBLEPOST=1474390049][/DOUBLEPOST]
gayet iyisin..kilon kac bu arada.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

78-80 Arası Gidiyorum.2017 Yazına 85 olmayı düşünüyorum olabildiğince yağsız bi şekilde :) tşekkür ederim

bence guzel basarili herkesin yapamayacagi bir sonuc elde etmissin

cevap bile vermiyorum kardeşim benim böylelerine :) ama yinede saolsun sıkıntı yok.Anlamadan konuşan tipler bunnlar çektiğim yoklukla zorluklarla geldim bu zamana kadar.Arkadaş biliyorsa yapsın 1 senede sıkınttı yok :) Allah razı olsun senden

Belki de arkadaş 1 yılda böyle bir vücut yapmıştır da kendinden örnek veriyor dicem de böyle bir yalan ile yaşayamam bu vücudu bir yılda yapabilecek insan varsa benim desin.
Vücut için tebrikler. Güle güle kullan :)

Steroid veya değilmi düşünmedim umrumdada değil ama emeğine helâl olsun bro güzel estetik çıkarmışın

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence guzel basarili herkesin yapamayacagi bir sonuc elde etmissin
teşekkür ederim :) Umarım daha da iyi olacaktır[DOUBLEPOST=1474485170][/DOUBLEPOST]
Belki de arkadaş 1 yılda böyle bir vücut yapmıştır da kendinden örnek veriyor dicem de böyle bir yalan ile yaşayamam bu vücudu bir yılda yapabilecek insan varsa benim desin.
Vücut için tebrikler. Güle güle kullan :)
teşekkür ederim kardeşim benim

O nasıl kanattır hocam heralde yüksek bi yerden atlasan uçacaksın :D Şaka bi yana bence çok başarılı bi vucut olmuş. Emeğine sağlık.

Back
Yukarı