• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 yıllık yorucu çalışma!! :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel. Spora geç başlamana rağmen iyi iş çıkarmışsın. Yağsız bir vücut ( hayalini kurduğum ama yapamadığım ) tek kelime ile harika.

cok iyi calısmısın!!! iyi bir vucut.. peki bacaklar nasıl ???onlarında resmini koyarsan iyi bir yorum yapılabilir?? ama 4 sene için iyi..tabiki..tbrkler.. 8)

çok güzel bir vücut yağsız yani kısaca llime lime kas :D darısı bizim başımıza.olmaz demeyin elbet bizimde olur :D birazdaha üst gögüs olsa daha iyi olurdu

4 yilda bu vücut;vallahi helal olsun...
5-6 yildir yapipta hala yerinde sayanlar(sözüm meclisten disari) oldugu icin...size helal olsun..
tebrik ediyor ve spor hayatinizda basarilar diliyorum...

kesinlikle çok iyi vücut tebrik ediyorum...Tricepsler ve oblicler benim çok hoşuma gitti kaç aylık diet sonucu peki bu duruma geldiniz?dietinizi nasıl yaptınız?

Çok güzel bir vücut. Göğüse biraz da hacim gelmeli. Bicepsteki damar göz kamaştırıcı. Kilonuzu belirtmemişsiniz. Biraz daha foto ve hakkınızda biraz daha detay verirseniz çok iyi olur.

Bu arada cidden güzel vücut yapmışsın, tebrik ederim. Merak ettiğim bir konu da, kür varmı? Gerçi olsa bile yinede her türlü süper. Başarılarının devamını dilerim.

arkadaşlar slm.öncelikle kür olayına hiç girmedim girmemde heralde.kullandıklarım whey protein amino ve l-glutaminden ibarettir.
ölçüler
kollar:49
gögüs:131
bel:87

gardyan dedi:
bende bu sporu 4 yıldır yapıyorum ama göğüs tarafım senden daha kaslı yaş 17 kilo 65

arkadaslar gercekten,sporcu---vucutcu insana yakismiyor bu gibi diyaloglar...
lütfen daha güzel diyaloglar kuralım...
herzaman birbirimizin iyiligi isteyelim...

kendine cok güveniyorsan yolla resimlerini sanada yorum yapilsin arkadasim...
sonucta resim koymak iyi veya kötü yorum almak icindir..
ayrice oyle dedigin insan 33 yasinde ve senden neredeyse iki kati büyük...

flexor sen yanlış anlamışsın abi ben burada bi gerçeği söyledim senin baban benim babam meselesi deil yanlış anlamalara meydan wermeyelim ltfn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı