4 yillik calismanin karsiligi.

Kur falan yok.hergun en az 2 saat spor salonundayim ve en onemlisi,belki de dunyadaki en duzenli beslenen sporculardan biriyim diyebilirim..
Ha bu arada Newyork'da fitness ve beslenme uzmanligi okuyorum..
O zaman biraz yardimci olurmusun bende spor salonuna gidecegim 15kg vermeliyim 3 ay surede nasil vereyim program nasil olsun tebrik ederim abi cok iyi olmussun

Burnuma kür kokuları geliyor.
Al işte :D
Ben değersiz mi dedim? Belirtmemin tek amacı bu konuyu yüzlerce şişman insam görecek ve sonunda böyle keskin hatlı kütleli vücut hedefleyecekler. Ama işin içinde kür olmadığı için işler hedeflendiği kadar iyi gitmeyecek ve spor bırakılacak. Forumu incelersen gelişemiyorum(!) diye spordan soğuyan birçok arkadaş var.
:D güldürdün kardeş.Tamamen insanın iradesi ve isteğine bağlı bir değişimi,özellikle kendinde ve çevrendeki o iradeye sahip olmayan insanlarla birlikte böyle insanları eleştirmen cidden komik.

Helal olsun gerçekten alkışlanacak insansın . Bi kaç tüyo verebilirsen biz acemiler için seviniriz . Haftada kaç gün spor yapmalıyız , nelerden uzak durup neler kullanmalıyız gibi .. Teşekkür ederim

güzel gelişim, püf noktaları, beslenme ve çalışma sıklığını bizlerle paylaşırsan cok daha faydalı bir paylasım olur konu baslıgınız.

Tebrik ederim öncelikle 4 yıllık devamlılığın için , değişim ilk fotoğrafta da göründüğü gibi muazzam ve su an ki vücut formunda çok estetik görünüyor, formunu korumanı öneririm. Ve birde beslenme ve antrenman sisteminden söz edersen benim ve diger arkadaşlar için iyi olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı