40 günlük low-carb diet sonucu

Tebrik ederim cok az kas kaybiyla basarili bir diyet gecirmissiniz..hatta kas kaybi yok denecek kadar az..tekrar tebrikler

Tesekkurler protein aldigim icin kas cok kaybetmedim ama o kaslari belirgin hale getirmek icin ne yapmam gerek ? Definasyon yapacak kadar kaslarim yok galiba ??[DOUBLEPOST=1418496708][/DOUBLEPOST]
Yulaf kepekli pirinc makarna bulgur gibi karbolara yuklenerek temiz bulk yapabilirsin.

Bu saydiklarindan korkuyorum acikcasi gobeklenirim diye odum kopuyo. Gobek takintim oldu yemek yemekten korkar oldum hemen gobek sisiyor :([DOUBLEPOST=1418496942][/DOUBLEPOST]
canın ne isterse yiyorum derken zararlı değilmi diyete
Sadece 1 gun yiyebilirsin diyodu kenzo bende onu yaptim valla. Hem vucudu sasirtmak icin hem kendini odullendirmek icin

Son düzenleme:
Definasyon yapılacak bi vucut yok, güçlenmen kaslanman gerek . Gainer önermem bu arada, esmer princini makarnanı ye onun yerine.

Tesekkurler protein aldigim icin kas cok kaybetmedim ama o kaslari belirgin hale getirmek icin ne yapmam gerek ? Definasyon yapacak kadar kaslarim yok galiba ??[DOUBLEPOST=1418496708][/DOUBLEPOST]

Bu saydiklarindan korkuyorum acikcasi gobeklenirim diye odum kopuyo. Gobek takintim oldu yemek yemekten korkar oldum hemen gobek sisiyor :([DOUBLEPOST=1418496942][/DOUBLEPOST]
Sadece 1 gun yiyebilirsin diyodu kenzo bende onu yaptim valla. Hem vucudu sasirtmak icin hem kendini odullendirmek icin
ne yiyosun mesela
ben hacim kazanma beslenme yapıyorum ol karbon ağırlıklı bende yapsam haftada 1gün serbest olurmu

Arkadaşlar merhaba sitede yeniyim
40 GÜNLÜK LOW-CARB DİETİMİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. (Kenzo nun dietini aksatmadan yaptım.)
ŞU AN DİET BİTTİ AMA YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM

VERİLER ŞÖYLE :
KG : 80 den 75 e Bel çevresi : 95 ten 85 e geriledi.
2 AYDIR B.B YAPIYORUM
PROGRAM : GÖGUS SIRT OMUZ KOL + 20dk koşu + 15dk bisiklet şeklinde. ( Bunların hepsini 1 programda yapıyorum. Haftada 3 gün.)
Setler : 12 x 3 orta-ağır kg kaldırıyorum. hafif kilo çok tekrar yapmıyorum.
Whey protein kullanıyorum.

Göbek bölgemi daha da eritmek istiyorum ve kasları daha da şekillendirmek için ne yapmalıyım ? az kilo çok tekrar mı yapmalıyım ?
DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Eki Görüntüle 34460

Eki Görüntüle 34461
Kolay gelsin iyi sporlar... 40 günlük diyette ek olarak yapılması gereken hareketler varmı acaba mekik koşu gibi ben aradım bayağı ama bulamadım. Bende haftanın 3 günü spor yapıyorım ek olarak bisi yapmak gerekiyormu ? Uyguladığın için soruyorum

Hocam ben de sizin durumunuzdayim. Srrbest gun yapmadan kirk gun low carb yaptim. Hala yag var ama olcum yapmadim. Vucut bulk istiyor. Keske spora baslarken duzenli ve 2500 calori civari brslensem diyorum.
Kenzo %15 ustune definasyon oneriyor. Kararsizim ama kalori arttirarak diyete devam ediyorum

Hocam ben de sizin durumunuzdayim. Srrbest gun yapmadan kirk gun low carb yaptim. Hala yag var ama olcum yapmadim. Vucut bulk istiyor. Keske spora baslarken duzenli ve 2500 calori civari brslensem diyorum.
Kenzo %15 ustune definasyon oneriyor. Kararsizim ama kalori arttirarak diyete devam ediyorum

Kilo korkun varsa yumurtanın beyazını kullan 6 yumurta beyazı 18 gram protein katar, her gün 50 gram fıstığın testosteronu arttırdığını okumuştum forumda nerede hatırlamıyorum onu önerebilirim,hem kaliteli karbonhidrat olması hem kilo kontrolüne yardımcı olması hem de yüksek oranda bitkisel protein içermesi açısından yulaf önerebilirim. Geri kalan birçok şeyi de arkadaşlar paylaylaşmışlar. Ben 120 kilodan 80e indim 9 aylık geçmişim var vgde ve ben 3 aydır bulkingteyim ve o 6 aylık çalışma 3 aylık bulkın yanında hiç olarak kaldı. hep senin gibi kilo verme odaklıydım kafan rahat olsun fazlan yok aksine kilo verirsen skinny fat bir görüntü elde edebilirsin gibime geldi kış aylarını bulkla değerlendirmeni tavsiye ediyorum. 40 gün gibi kısa sürede kat ettiğin mesafe için tebrik ediyorum.

Kardeş 40 gün için çok iyi incelme var. Ben beslenmeme dikkat etmiyorum gelişemiyorum istediğim gibi. 2 ayda 6 kilo verebildim, 105 bel var, 20si fazla onu vermek için uğraşıyorum.

Kilo korkun varsa yumurtanın beyazını kullan 6 yumurta beyazı 18 gram protein katar, her gün 50 gram fıstığın testosteronu arttırdığını okumuştum forumda nerede hatırlamıyorum onu önerebilirim,hem kaliteli karbonhidrat olması hem kilo kontrolüne yardımcı olması hem de yüksek oranda bitkisel protein içermesi açısından yulaf önerebilirim. Geri kalan birçok şeyi de arkadaşlar paylaylaşmışlar. Ben 120 kilodan 80e indim 9 aylık geçmişim var vgde ve ben 3 aydır bulkingteyim ve o 6 aylık çalışma 3 aylık bulkın yanında hiç olarak kaldı. hep senin gibi kilo verme odaklıydım kafan rahat olsun fazlan yok aksine kilo verirsen skinny fat bir görüntü elde edebilirsin gibime geldi kış aylarını bulkla değerlendirmeni tavsiye ediyorum. 40 gün gibi kısa sürede kat ettiğin mesafe için tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim motivasyon arttırıcı bi cevap yazmissin :)[DOUBLEPOST=1419254569][/DOUBLEPOST]
Kardeş 40 gün için çok iyi incelme var. Ben beslenmeme dikkat etmiyorum gelişemiyorum istediğim gibi. 2 ayda 6 kilo verebildim, 105 bel var, 20si fazla onu vermek için uğraşıyorum.
Beslenmeye dikkat etmezsen sonuçları biraz üzücü olabilir :/[DOUBLEPOST=1419254756][/DOUBLEPOST]

Dostum bende spor salonunda Tanita ölçüm cihazı var yağ oranım %17 çıktı. yağ oranını azalmak çok zor bir iş.
Kenzo ile bizim metabolizmamız ve vucut yapımız farklı. Adam 5-6 gün ağır antreman ve güreş antremanı yapıyor. zaten vucudunda kas yogun bir sekilde var. yağlanıp eritmek kolay oluyor.

Back
Yukarı