• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

47 Cm Kol

atescem

Yeni Üye
arkadaşlar bu foto antremman yapmadığım bi gün salonda soyunma odasında çekildi ne düşünüyorsunuz fikir almak isterim 2 senedir yapıyorum
kol:idmandan sonra :46-47cm
mide eksik ama :)))) yapıcaz işallah..
boy :1.72
kilo :77 yorumllarınızı bekliorummmm

hatada 4 yapıyorum vücut bu tempoya alıştı artık sizce ne kadar sıklıkla program değiştirilmelidir...

bence triceps ini büyütmeye çalışma artık. omuz ve üst göğüsüne yoğunlaş. yağ problemini kendin yazmışsın zaten.sırt veya bacakları göremiyoruz...

saol kardeş zaten 2 aydır triceps ve biceps üzerine fazla gitmiorum yani sadece düzenli olarak çalışıyorum dediğin gibi omuz ve göğüs kısmını deli gibi çalışmaya başladım bakalım zaman göstericek saol tekrar...

mezura kullanmayı bilmiyorsun sanırım..mezurayı koluna yapıştırarak ölç..arada boşluk kalmasın..iyi çalışmalar..

KURAR........... düşüncelerine katılıyorum dostum.... fazla birşey göremedim bende resimlerde..... yanıltılmış olmayalım derim ben

arkadaşlar ben burda sizi nie kandırıyım ki elime ne geçer yaniii:))neyse bilmioyorum fazlada onemli değil ama idmandan sonra ole 46-47 arası bişey çıkıyo arkadaşlar sonuçta şişmiş hali neyse kurar senin foto varmı arkadaşım mrk ta bıraktın beni bu yazdıklarınla:)))) hadi bekliorum
:) :o :D :idea: :D

atescem dedi:
arkadaşlar ben burda sizi nie kandırıyım ki elime ne geçer yaniii:))neyse bilmioyorum fazlada onemli değil ama idmandan sonra ole 46-47 arası bişey çıkıyo arkadaşlar sonuçta şişmiş hali neyse kurar senin foto varmı arkadaşım mrk ta bıraktın beni bu yazdıklarınla:)))) hadi bekliorum
:) :o :D :idea: :D

bendeki kol 24 cm dostum görmene gerek yok...ama ben dogruyu soyluyorum.. ;) yarışmalarda gorusuruz.. ;)

ok bakalım:)) işallah kardeş emin ol bende yalan sölemiyorum hele bu konuda sana kaç gibi güzük tü yani kaç cm için beni kırıyosun:))neyse hadi ii çalışmalar işallah görüşürüz:)) okkk :D :D :) 8) :lol:

kurar dedi:
mezura kullanmayı bilmiyorsun sanırım..mezurayı koluna yapıştırarak ölç..arada boşluk kalmasın..iyi çalışmalar..

ben resımlerı goremıyorum acaba nasıl gorebılırım?

Ewt POst image te hata war... merak ettim 47 i.. adminler yardım sansı??

YORUM YAPAMIYORUM atescem KİMSE İNANMIYOR SANA GALIBA SEN Bİ KOMPLE VUCUT RESMINI KOY DA GÖRELİM ÇOK ENTERESAN O BOYA O KILOYA 47 CM KOL OZAMAN SENIN BACAKLARIN KOLUNDAN INCE OLMASI LAZIM
Kİ OZAMAN OKİ HADI O BOYDA 90 KG. DESEN OKİ

Ben hatırlıyorum buradaki fotografı, yağlı ve 39-40 civarı görünen bir koldu.

Blitz dedi:

Kesinlikle katiliyorum, ancak arkadaşı tebrik ediyorum, inanmak başarmanın yarısı demişler, arkadaş kendisini 47 kollara sahip olduğuna inandırmış, yani yolun yarısı tamam, simdi geriye koluna 8-9 santim ölcü almak kalıyor :D
Atescem'in kür konusunda herkese bol keseden verdiği öğütler emin kendi kendine uyguladığı takdirde onu kısa sürede bu hayaline ulaştıracaktır.

Karasan dedi:
Blitz dedi:

Kesinlikle katiliyorum, ancak arkadaşı tebrik ediyorum, inanmak başarmanın yarısı demişler, arkadaş kendisini 47 kollara sahip olduğuna inandırmış, yani yolun yarısı tamam, simdi geriye koluna 8-9 santim ölcü almak kalıyor :D
Atescem'in kür konusunda herkese bol keseden verdiği öğütler emin kendi kendine uyguladığı takdirde onu kısa sürede bu hayaline ulaştıracaktır.

Bu denli bi fark war yani resimle gercek arasında.. :) 1.72 boyda 47 kol zor gozukuyor, ama farazi, konusmayalım resim bigün gorulurse yorum yaparız....
benim de kollarım 55 cm :)

Back
Yukarı