47 gram PROTEINLI Çikolatalı Kek Tarifi - video - FitYemek

germel

Üye
Merhaba arkadaşlar bugün üçüncü videomu yayınladım.Önceki videomu paylaştığımda verdiğiniz önerileri değerlendirerek daha akıcı hale getirmeye çalıştım ve besin değerlerini videoya da ekledim.Çikolatalı protein kek tarifim aşağıda, umarım beğenirsiniz.

Afiyet olsun.

Yorumlarınıza, önerilerinize açığım.İyi günler, iyi sporlar herkese.

Öncelikle tebrik ederim. Yurtdışında ve yabancı dil olarak bir çok sporcu tarifleri barınan videolar var. Bu konuda ülkemiz ve dilimiz adına ise büyük bir eksik var. Umarım bu videolarınız çoğalır ve bu konu da ki açığı kapatmakta önemli bir etken olur.

Öncelikle tebrik ederim. Yurtdışında ve yabancı dil olarak bir çok sporcu tarifleri barınan videolar var. Bu konuda ülkemiz ve dilimiz adına ise büyük bir eksik var. Umarım bu videolarınız çoğalır ve bu konu da ki açığı kapatmakta önemli bir etken olur.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, elimden geldiğinde devam etmeyi planlıyorum.

Çok hoşuma gitti sunumunuz ve sempatikliğiniz herşey için teşekkürler ellerinize sağlık ...

Protein tozunu azaltır veya hic koymazsak malzeme miktarlarinda nasil bir değişikliğe gidilebilir ? Fındıklı falan yaparsak proteinden ziyade iyi bir kalori kaynağı olabilir 2-3 tane yapıp okula götürmeyi düşünüyorum her gün ...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protein tozunu azaltır veya hic koymazsak malzeme miktarlarinda nasil bir değişikliğe gidilebilir ? Fındıklı falan yaparsak proteinden ziyade iyi bir kalori kaynağı olabilir 2-3 tane yapıp okula götürmeyi düşünüyorum her gün ...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Protein tozunu azaltırsanız veya komple kaldırırsanız kakaoyu bir miktar arttırmanızı öneririm.Onunla beraber stevia tarzı tatlandırıcı da ekleyebilirsiniz protein tozsuz denemedim ancak tadı salt kakaodan dolayı acılaşabilir.Yumurta beyazı 1 adet daha ekleyebilirsiniz protein miktarını arttırmak için.Fındık, fıstık tarzı kuruyemişlerden de dediğiniz gibi faydalanabilirsiniz sağlıklı yağlar ve kalori için.

Back
Yukarı