• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5.5 ay ve ilk ağda...

Merhaba arkadaşlar. Mart 2012 de bu spora başladım ve ozaman 111 kilo idim. amacım kılo vermekti ve hedefim dogrultusunda ilerlemekteyım.marttan hazırana kadar Whey proteın ve l- carnıtın kullanarak 88 kiloya kadar düstüm. daha sonra yazın 2 ay gıbı bır sure ara vermek zorunda kaldım(Türkiye'ye ailemin yanına dondum ve ordakı spor salonu kapanmıs oldugundan devam edemedım) ve eylulde tekrardan basladım. yaklasık 15 gundur Whey protein, beef amino, vitamin ve kreatin kullanarak sporuma devam etmekteyım.soguk ölçülerim;
Kol: 40
Göğüs: 115
omuz: 132
bel:94
kilo: 1 hafta once tartıldıgımda 89du.
dün ilk agdamı yaptırdım ve bugun karın calıstıktan sonra fotograflarımı cekıp koyuyorum.olumlu olumsuz, yorum ve onerılerınız(eksik ve üzerinde durmam gereken bolgeler hakkında) beklıyorum..simdiden ilgilenen herkese cok tesekkurler..

Eklentiler

• fotoğraf (15).JPG
    fotoğraf (15).JPG
    100,8 KB · Görüntüleme: 1.718
  • fotoğraf (16).JPG
    fotoğraf (16).JPG
    115,3 KB · Görüntüleme: 1.591
  • fotoğraf (27).JPG
    fotoğraf (27).JPG
    84,2 KB · Görüntüleme: 1.726
  • fotoğraf (21).JPG
    fotoğraf (21).JPG
    101,2 KB · Görüntüleme: 1.391
  • fotoğraf (23).JPG
    fotoğraf (23).JPG
    84,2 KB · Görüntüleme: 1.399
  • fotoğraf (25).JPG
    fotoğraf (25).JPG
    84,7 KB · Görüntüleme: 1.303
  • fotoğraf (20).JPG
    fotoğraf (20).JPG
    111,9 KB · Görüntüleme: 1.268
  • fotoğraf (17).JPG
    fotoğraf (17).JPG
    108,8 KB · Görüntüleme: 1.070
  • fotoğraf (26).JPG
    fotoğraf (26).JPG
    93,9 KB · Görüntüleme: 1.036
  • fotoğraf (24).JPG
    fotoğraf (24).JPG
    84,5 KB · Görüntüleme: 1.162
  • fotoğraf (18).JPG
    fotoğraf (18).JPG
    117,1 KB · Görüntüleme: 951
  • fotoğraf (19).JPG
    fotoğraf (19).JPG
    116 KB · Görüntüleme: 1.486
  • fotoğraf (22).JPG
    fotoğraf (22).JPG
    104,4 KB · Görüntüleme: 1.306
daha yolum uzun biliyorum zaten acelemde yok en yakın hedefim yaza kadar bıraz daha goze hos gelen bır vucuda sahıp olmak..
ineedpower haklısınız ısteyınce oluyor, 5.5 ay sporda gecırdıgım her gun cok emek verdım vermeyede seve seve devam edıcem.. cok tesekkur ederim zaman ayırdıgınız ıcın..
bir sorum var bundan sonra kardiyo yapmasam bana kılo alımı acısından zararı olur mu acaba?

Bence doğal çalışıyorsanız bulklığın sınırındasınız beslenmeye dikkat ederek daha fazla yağlanmayınız. Haftada 1-2 cardio seansı fena olmaz.

bence hani çok olumsuz bir görüntü yok :) sadece biraz ağırlığa önem verip 10. aydan sonraki halinize bakılarak cardioya yönelebilirsiniz.10. aydaki haliniz böyle devam ederseniz daha az yağlı bir vücut tipine yaklaşıcak bence direk cardio diye kendinizi şartlamayın ağırlağa devam edip diğer yaz sezonunu bekleyip istediğiniz görüntüye bürünmek olabilir ancak kötü bir gelişim göremedim gelişiminiz o kadar kötü deil

Bence güzel ilerleme kaydetmişsin. Hatlar kendini belli etmeye başlamış. Cardio konusunda brhmcr ye katılıyorum.80 in altına indiğin anda ortaya çıkan vucut emeğinin karşılığını aldığının ispatı olacaktır.

Üstteki arkadaşımızın dediği gibi vucut alışmaya ve kendini göstermeye başlamış bu yolda devam et olacak

hepinize zaman ayırıp yorum yaptıgınız ıcın cok tesekkur ederim..Kardiyoyu haftada 1-2 ye düsürmek istiyorum ancak icimde bır korku yok degıl kılo alıcam dıye..gerci yedıklerıme cok dıkkat edıyorum, cok duzenlı bır hayatım var ve sporumu hıc aksatmıyorum.
comeman232 boyum 182 cm

Başlığı görünce inanamadım :) sen ciddi ciddi bildiğimiz sıcak ağdayla kıllarını mi aldın :S nasıl bir işkencedir o ya acı var mı acı :)

sir ağda ile 3 kız arkadasımın cabasıyla yaptık bıseyler :) Kıllarım cok sık ve uzun olmamasına ragmen cıdden cok acıdı :) 3 kızın yanında rezil olmamak ıcın bağırmadım hic ama ağdayı sürerken ayrı cekerken ayrı acı cektım :)

sir ağda ile 3 kız arkadasımın cabasıyla yaptık bıseyler :) Kıllarım cok sık ve uzun olmamasına ragmen cıdden cok acıdı :) 3 kızın yanında rezil olmamak ıcın bağırmadım hic ama ağdayı sürerken ayrı cekerken ayrı acı cektım :)

bir 10 kilo daha verdiğinde çok iyi olacak vücut, iyi yoldasın.
bağırmak iyidir acı çekerken, zaten kızlara ağda yaptırırken utanmamışsın :D

Dr.Steelhammer tesekkur ederim umarım dedıgın gbı olacak ve ozaman yenı fotografları paylasacagım :)
Agdada bagırmama sebebım aslında kızlar sımdı ne cektıgımızı anlayacaksın dıyerek agdaya basladılar bende onları haklı cıkarmamak ıcın sesımı cıkarmadım :) Ancak sunu soyleyebılırım agda yaptırmayı dusunen arkadasım varsa cidden baya can yakıyor cok tavsıye etmıyorum :)

:) sen bir de koltuk altını dene bakalım can nasıl yanıyor, terliyken daha fena, ben kıl dönmesi ameliyatı oldum 4 sene önce mecburen o bölgeyi aldırıyoz :) zamanla hissetmiyorsun zaten

çok ısrar ettıler koltuk altını da alalım dıye ben onlar cok ısrar edınce var bunda bır durum dıye aldırmadım demekkı amac bana daha fazla acı vermekmıs :)hertürlü çok kötü yaa, bidaha nasıl yaptırcam bilmiyorum :)

Benim nacizhane düşüncem kullandığın supplementleri bi kenara bırakıp bir beş ay kadar daha çalışmalarına devam etmen.Her antremandan önce 15 dk bisiklet hem seni yormaz hemde kilo almaktan korkmana gerek kalmaz.Başarılar dilerim

ertenna öncelikle zaman ayırıp yorum yaptıgın icin tesekkur ederim.Herkesin fikir ve görüşünün oldugu gıbı seninki de benim icin cok önemli.Ancak bir sorum olacak; kullandıgın suplementleri bir kenara bırakıp bir beş ay daha devam etmem yönünde bır onerıde bulunmussun.Neden supplemenleri bırakıp devam etmemi önerdin bunu merak ettim açıklama yapma imkanın var mı acaba?

çok ısrar ettıler koltuk altını da alalım dıye ben onlar cok ısrar edınce var bunda bır durum dıye aldırmadım demekkı amac bana daha fazla acı vermekmıs :)hertürlü çok kötü yaa, bidaha nasıl yaptırcam bilmiyorum :)

verilmiş sadakan varmış ne diyim :D

Back
Yukarı