5-6 ay sonrası parçalama programı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
07ib3tj
07ib3tj
0royksj
0ezf02j
0ezf02j
0ezf02j
Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak 5-6 aydır bb yapıyorum hergün düzenli gidiyorum beslenmememde olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum tuzu şekeri çikolatayı kolayı bıraktım hiç almıyorum unuttum diyebilirim zaten aram yoktu bu benim için alternatif.salondaki hocanın bb pek arası yok gün içinde düzenli protein alamadığım için beslenme şeklim şöyle akşam 7de spora gitmeden önce gold standart whey protein alıyorum 300ml su ile spordan sonrada aynı şekilde 300ml ile 2 adet aminoasit tablet içiyorum spor sonrası meyve yiyorum bir kase yoğurt yatmadan bir saat öncede kayısı atıştırıyorum.hoca bana burdaki forumlardan program yazıyor.ilk 3 ay klasik program uyguladık.Sonrası 60günlük resimdeki programı.bu program bittikten sonra parçalamaya başlattı ölçüleri aldık.
Yaş=27
Boy=1.80
Kilo=78
Önkol=36cmden-37cm
Arka kol=32.8den-34cm
Göğüs=103.5cmden-103cm
Omuz=106cmden-118cm
Bel=91.5cmden-88.5cm

1hafta oldu yeni programda ama program aynı program aynı düzende gidiyorum 3 gün gidip 1 gün dinleniyorum haftada 6gün spor yapıyorum. değişik hareketler yok aynı hareketleri yapıyorum aklım almadı kime sorucağımıda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!
Öncesi ve sonrası potoğraflarınız eksiktir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı