5. Ayın içerisindeyim tavsiyeleriniz benim için önemli dikkate alıcam.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gursoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gursoy

Üye
Merhaba arkadaşlar 5 aydır evde dambıllarımla spor yapmaya çalışıyorum 5. Ayın içerisindeyim yaklaşık 3-4 aydır yağ yaktım. Yaşım 18 boy 1.83 ilk başta kilo 80 yağ oranım %16 şimdi kilo 74 yağ oranım %11 artık yağ oranım şimdilikle yeterli olduğu için 3 haftadır kas kütlemi arttırmaya çalışıyorum ama kardiolara devam ediyorum. Programım pazartesi göğüs sırt karın salı 1 saalik kardio çarşamba omuz bacak karın perşembe yarım saatlik kardio cuma komple kol karın haftasonu çalışmıyorum . Tavsiyelerinizi sorularınızı bekliyorum
image.jpg image.jpg . image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

5 aya gore yetersiz gibi geldi bana fakat evdeki imkanlar dahilinde yine iyi kilo vermissin , imkanin varsa salona yazilsan iyi olur bence

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 aya gore yetersiz gibi geldi bana fakat evdeki imkanlar dahilinde yine iyi kilo vermissin , imkanin varsa salona yazilsan iyi olur bence

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bi iki hafta içinde bi salona yazılmayı düşünüyorum yağ yakımını evde yapabildim ama kas kütlesini arttırmada 10ar kiloluk dambıllarımla zor olcak[DOUBLEPOST=1395252711][/DOUBLEPOST]Herhangi bir supplamentte kullanmıyorum ayrıca

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı