Karakul3s
Üye
Herkese Merhaba;
Bu güzel spora düzenli olarak baslıyalı 4 ay oluyor. Program değişikliği yapmam gerekiyor ve bir program hazırladım.
Değerlendirir ve hareketler üzerinde gerekli oynamalar yapılması gerekiyorsa yaparsanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler...
1. GÜN - OMUZ
Ense Press - 4x10
Yana Açış - 4x10
Öne Çekiş - 4x10
Shrugs - 4x10
2. GÜN - BACAK
Extension - 4x15
Curl - 4x15
Hack Squat -4 x15
3. GÜN - GÖĞÜS & SIRT
GÖĞÜS
Göğüs Press - 4x10
Üst Göğüs Press - 4x10
Kelebek - 4x10
Kablo Sıkıştırma - 4x10
SIRT
Üstten Enseye Çekiş - 4x10
Üstten Öne Çekiş - 4x10
Üstten Dar Çekiş - 4x10
Kürek Çekme - 4x10
4.GÜN - PAZU & ARKA KOL
PAZU
Sephada Curl - 4x10
( 2 tane daha hareket yapıyorum ama o hareketlerin isimlerini bilmiyorum . Şöyle anlatabilirim ''Sephada Curl'' hareketini yaptıgımız demiri avuç içleri yere bakıcak şekilde tutarak yapıyorum.Diğerini anlatmasını bile yapamıyorum benzetme bulamadıgım için
)
ARKA KOL
Ayakta Tek Kol Dumbell - 4x10
Kablo Çekiş - 4x10
Alına Press - 4x10
Eksik hareketleri veya gereksiz gördüğünüz hareketleri söylemenizi bekliyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Saygılar
Bu güzel spora düzenli olarak baslıyalı 4 ay oluyor. Program değişikliği yapmam gerekiyor ve bir program hazırladım.
Değerlendirir ve hareketler üzerinde gerekli oynamalar yapılması gerekiyorsa yaparsanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler...
1. GÜN - OMUZ
Ense Press - 4x10
Yana Açış - 4x10
Öne Çekiş - 4x10
Shrugs - 4x10
2. GÜN - BACAK
Extension - 4x15
Curl - 4x15
Hack Squat -4 x15
3. GÜN - GÖĞÜS & SIRT
GÖĞÜS
Göğüs Press - 4x10
Üst Göğüs Press - 4x10
Kelebek - 4x10
Kablo Sıkıştırma - 4x10
SIRT
Üstten Enseye Çekiş - 4x10
Üstten Öne Çekiş - 4x10
Üstten Dar Çekiş - 4x10
Kürek Çekme - 4x10
4.GÜN - PAZU & ARKA KOL
PAZU
Sephada Curl - 4x10
( 2 tane daha hareket yapıyorum ama o hareketlerin isimlerini bilmiyorum . Şöyle anlatabilirim ''Sephada Curl'' hareketini yaptıgımız demiri avuç içleri yere bakıcak şekilde tutarak yapıyorum.Diğerini anlatmasını bile yapamıyorum benzetme bulamadıgım için

ARKA KOL
Ayakta Tek Kol Dumbell - 4x10
Kablo Çekiş - 4x10
Alına Press - 4x10
Eksik hareketleri veya gereksiz gördüğünüz hareketleri söylemenizi bekliyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Saygılar