Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 aydır spor yapan birisi bu programı yapmalı mi ?
Arkadaşların da söylemiş olduğu gibi 5x5 programı genelde yeni başlayanlar için güzel bir güçlenme odaklı antrenman programıdır . 5 aydır spor yapıyorsun ama 5 aydır vücuduna uymayacak olan gelişim sağlatmayan senin için kötü programlarla çalıştıysan ve güzel bir kuvvet , kas kütlesi koyamadıysan yapman bence uygun olabilir. Fakat ben 5 ayda güzel bir kas kütlesi koymuş olacağını düşünüyorum . 5x5 uygulanabilir ama bunlara ek olarak kas kütlesi artırmaya yönelik hareketleri de araya serpiştirmen uygun olabilir uygulamak istiyorsan. Tabii vücudunu yağ oranını kas kütleni bilmeden bu konularda kesin bir şey söylemek doğru değildir . En iyisi salondaki hocana danışmak
uygulanabilir ama programda bir hata var bana göre oda ağırlıklı barfiks ve dips son sıraya konması bunları 1.ci olarak yapmanı öneririm,diğer hareketlerde total gücümüzün çok altında iken bu harekette vücut ağırlığı + ekstra ağırlık kullanılacağı için antreman sonunda yapmak imkansıza yakın oluyor zaten çoğu kişide yapamıyor