• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 aydır vg yapıyorum neler önerirsiniz

bladeg

Üye
Arkadaşlar 5 aydır bady buıldıng ve fitnes yapıyorum 3 sene önce 127 küloydum şimdi 87 küloyum ve hergün salona gidiyorum kafaya cok koydum yapcam bu vucudu :) 3 seneden beri diyetteym tatlı tuzlu hamurışi kola azıma bıle surmedım sadece cok az makarna yıyorum oda karbonıtrat ıcın herhangı bi suplement tarzı bişey kullanmadım önerileriniz neler vucuttakı yaglanmam gitmiyor spor salonunda benden fazla kardıyo yapan yok 2 tişört su gibi oluor bol bol su içiyorum beslenme şeklım et süt yogurt her gun yıyorum cok fazla olmamak kadıla, meyva yıyorum ramazandan önce aksam 6 dan sonra bışey yemıyordum ramazanda mecburen saat 8 de yıyoruz neler öneririsiniz CIMG1118 (1)kkkküüüüüüüüüüüüüüüüüüüü111111111111.jpg

küüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü22222222222222222222222222222222.jpg

küüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü3333333333333333333333333.jpg

Ben vucudunun cok yagli oldugunu dusunmuyorum.VG acisindan 5 ayda zayif bir gelisim, idmanlarina daha odaklanmani ve beslenmeni gozden gecirmeni tavsiye ederim.

Ne kıllı adamsın:DNeyse işe önce kılları aldır ve 5 ayda az bir gelişim.brhmcr adlı üyeninde dediği gibi beslenmene ve idmanını gözden geçir.(Kılları aldırmazsan olmaz.:D)

abi valla kılları aldırırsan ve beslenmene dikkat edersen fit bi vücuda sahip olabilirsin; yagı gectim kıllar en az 2 kilo :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı