• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 Aylık değişim. Yaş 15 (Bulk)

Vucudun genel durumu nasıl ?

• İyi

Votes: 9 29,0%
  • Orta

Votes: 13 41,9%
  • Kötü

Votes: 9 29,0%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Omuzlarının gelişmeme sebebi daha gelişim çağında olman, ama bir sebep daha var, omuz gibi ufak bir kasa çok ağır girmenin anlamı yok bu da gelişmeyi engelleyebilir.

omuz pres için 70kg senin yaşına göre çok geldi bana
baya güçlüsün galiba

Normalden biraz daha güçlüyüm belkide genetiktendir bilemiyorum :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:29 ----------

yaşına göre vcudun guzel devam edersen 17 18 yaşında gıbtayla baktıgı cok ıyı bı vcudun olur tabıkı saglam antrenmn saglam beslenme ve uyku ile başarılar ;)

Beslenmede üstüme yok çok iyi besleniyorum allaha şükür maddi bi sıkıntımızda yok o yüzden rahatım fakat okul yüzünden biraz uyku sorunu oluyor sabahçıyım erken kalkmam gerekiyor başka bi sorunum yok en iyisi olucam inşallah

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:32 ----------

triceps çalışabilirsin üst kolun 3te 2 si triceps oluşturuyor biliyorsun . gerçekten başarılı bir vücut kilo verip defisyona girince çok iyi şeyler ortaya çıkacak. başarılar

Ön kolu bende çok seviyorum biraz daha yüklenicem arka kolu göre biraz küçük kalıyor zaten yağlarıda düşürünce çok güzel bi vucud çıkıcak inşallah ve teşekkür ederiim sanada başarılar :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:34 ----------

Omuzlarının gelişmeme sebebi daha gelişim çağında olman, ama bir sebep daha var, omuz gibi ufak bir kasa çok ağır girmenin anlamı yok bu da gelişmeyi engelleyebilir.

Evet oda bi ihtimal peki omuzu nasıl çalışmalıyım acaba ?

Back
Yukarı