• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 aylık ozzy değerli yorumlarınızı bekliyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozzy

Üye
Arkadaşlar 5. ayıma girdim . "arkadaşım bu ne Aysel Gürel'in vücudu daha iyidir senden. Kış uykusuna yatarken o kıllar mı koruyor seni? Oo süper vücut daha süperini hiç görmedim" vb.. her türlü yapıcı, yıkıcı eleştirinize açığım :D

Haftada 2 ya da 3 gün antrenmana gidebiliyorum, tahmin edebildiğiniz üzere çift bölge çalışıyorum. Daha önce uzun aralıklarla bb yaptım bu son dönemden önce 3 yıldır hiç antrenmana gitmemiştim. 2 ay önce hepsinden birer kutu olmak üzere hardline 3000 amino, ultimate isocool, hardline creatine, universal tribulus ve universal gh max tükettim, steroidle hiç işim olmadı, zaten steroidlik bi durumum yok gördüğünüz gibi. 5 ay önce gayet göbekli ve yağlı olarak 75,5 kilo olmama rağmen şu anda 78 kiloda göbek neredeyse gitti ve yağ oranım oldukça düştü. Fakat son 3 yılda biriken yağlar için ciddi bir cardioya ihtiyacım var şimdiye kadar zayıflamaya yönelik hiç diyet yapmadım, cardio da antrenman sonlarındaki abs çalışmalarımdan ibaret.

yaş 26
5 ay önce
kol: 35,5
kilo: 75,5

şu anda
kol:40
kilo:78

Fotoğraflar webcam le çekildiği için biraz kötü arkadaşlar kusura bakmayın, daha iyilerini yollamaya çalışacağım. En üstteki fotoğraf 2 yıl önceki çökmüş halim. 5 ay öncesine ait çıplak fotoğrafım olmadığı için en yakın onu bulabildim 5 ay önceki halim onun biraz daha çökmüşü ve kilolu haliydi :)

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

[/img]

sevgili ozi ya sana tavsiyem yorum için resimlerini baskasına cektırmen olacak hem kıllar hem karanlık hemde pek poz verememişsin acıkcası salonda al cep telefonunu elıne kıme desen ceker seni ozaman bizide mutlu edersın bi kardesımıze daha yorum yamıs oluruz

Arkadaşlar etmeyin ben kıllarımla barışık yaşayan bir insanım :D Onlardan kurtulmam mümkün değil ama dediğim gibi daha ışıklı bir ortamda düzgün bir makineyle tekrar yollıycam en kısa zamanda. Teşekkür ederim.

ozz belki alinirsin ama bu forumda herkes inandigi seyi cekinmeden söyler...ben bu kollarin 40 geldigine inanmiyorum inanamiyorummmm...kusura bakm a 40 cm gelmez o kollar arkasdaslar etmeyin gercek ölcülerinizi yazin

sivasli dedi:
ozz belki alinirsin ama bu forumda herkes inandigi seyi cekinmeden söyler...ben bu kollarin 40 geldigine inanmiyorum inanamiyorummmm...kusura bakm a 40 cm gelmez o kollar arkasdaslar etmeyin gercek ölcülerinizi yazin

Gercekten 40 cm gibi durmuyor fakat arkadasi yalanci duruma dusurmeyelim.. Belki sicak 40 i bulur ? Ayrica vucudun eskiye gore daha iyi tek oyle bi yorum yapabilirim ama daha yeniyiz daha cook calismak lazim cok

Arkadaslar yazdiklarinizdan kesinlikle alinmam ama gerçek ölçülerimi yazdim, sicak 41 cm bu arada :) Isigin azizligine mi ugradim acaba? Zaten define bi durumum da yok. Biraz daha iyi ışık şartlarıyla yeni fotolar.

valla bence kıllı bodyci olmaz :) tüy dökücü kullan.Kıl almak ayıp bişey değil :) onun dışında göğüslerini toparlayamamışsın sarkık gözüküyorlar,göğüs çalış.

Yazdıklarınızı düşünerek yazınız kimse kesmeye mecbur değildir.. (flexor)

Coreeye dedi:
valla bence kıllı bodyci olmaz :) tüy dökücü kullan.Kıl almak ayıp bişey değil :) onun dışında göğüslerini toparlayamamışsın sarkık gözüküyorlar,göğüs çalış.
senin lafın hiç olmamış.sen nasıl kıllı bodyci olmaz gibi bır gorusu savunuyorsan ozaman bende kılsız erkek olmaz diye bif atayım ortaya.herkes metro değil ağdacıya gitsin.sokakta çıplak dolaştıgıda yok.kıyafet uzerıne oturuyorsa ve vucut dısıplıne edilmişse bu yeterlıdır.kıldan tuyden meseleler ile ugrasmakla vucut geliştirilmez,çene kasları gelişir sadece.spor salonuna elini değmemiş gibi git gogus çalış lafı hiç yerıne oturmamış.tavsiye verırken eksık yonlerıne hitap eden hareketlerı açıklarsak daha faydalı oluruz karşımızdaki insana.

Coreeye dedi:

Sevgili Coreeye "kıllı bodyci olmaz" görüşüne ben de katılmıyorum, epilasyon yaptırıp yaptırmamak bu sporla ilgilenen insandan insana veya amacına göre değişebilir, sonuçta manken veya profesyonel bb ci olmadıktan sonra kişinin estetik anlayışına kalmış bir seçim, başka bir şey değil.

Göğüsleri toparlayamadığım konusunda haklısın, aslında üstünde oldukça yağ olduğundan sarkık duruyorlar, altında ne var inan bilmiyorum :) Vücudumdaki yağ oranı bayaa bi fazla, sırf bu nedenden dolayı henüz 5 aylık olmama rağmen şimdiden definisyona yönelik çalışma yapma niyetindeyim. Siz ne dersiniz bu konuda?

definasyona yonelık bır calısma 5 aylık bır vucut için agır olabilir.çunki idman sistemi oldukça agır.bence beslenme dısıplını ve super setlerden mutesekkıl bır programda yaza kadar oldukça iyi verım artısı gosterecektır.tekrar sayılarına ve dınlenme surene odaklanmanı onerebilirim.beslenmeyı yazmıyorum cunki bunu yazılanlardan yeterı kadar anlayacaksın.

guardbody teşekkür ederim, önerine uyucam. tam anlayamadığım nokta tekrar sayısı ve dinlenme. şu anda 10-8-6-4 veya buna benzer şekilde çok ağır çalışıyorum, tekrarı fazlalaştırıp makul bir klioyla daha kısa aralıklarla çalışmamı mı öneriyorsun?

sivasli dedi:
evet ozzzy ilk resimlerinde pozlarin ve iisgin azizligine ugramisin.son koydugun fotolarda kol 40 var,basarilar

oh be adım yalancıya çıkıcak diye ödüm koptu, mesajını bekliyordum gerçekten :)

idealim 43cm de define olabilmek, teşekkür ediyorum sana da iyi çalışmalar ve başarılar.

!! Arkadaşlar sizlerden ricam lütfen ölçülere fazla yorum yapmayınız vucuda yapınız

Üst göğüsü çok eksik görüyorum hal böyle olunca ön omuzuda eksik görüyorum biceps tricepsin gerisinde kalmış enseye pres ve latarel yana açış gibi hareketleri devamlı kılmalısın sırt kanat eksik barfiks ve rowing e yoğunlaşmalısınız bir iki ay çalışma iyi beslenme ve düzenli dinlenme ile işler yoluna girecektr

Flexor teşekkür ediyorum, "biceps triceps'in gerisinde kalmış" buna şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim. Diğer bölgeler için de dediğin hareketleri uygulayacağım.

Kollar iyi ama kolları iyi yapan şeyler bence trisepslerin,biceps çalışmalarına önem verirsen 43 cm kola rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyorum,başka gördüğüm bir eksik ise göğüs ama bunu bence takma çünkü göğüs yapmak gerçekten zor ve zaman istiyo,sana iyi çalışmalar.

Back
Yukarı