KursatAlpKazanı
Üye
Sırtımın gelişimi
Şuanki durum :
Yüzüde çektim ben, gören görür ne olacak, yolda görürsenizde selam verebilirsiniz.
Kilo : 63
Boy : 1.79
Yorumlarınıza şimdiden teşekkürler, supplement kullanmaya bugün başlayacağım
7.16.2012
Düzenli olarak fotoğraf çekemedim, ara ara çektim fotoğrafları. Bu forumuda yeni öğrendiğim için ayları tam veremeyeceğim daha öncesinde evde 3 ay düzenli olarak günde 1.5 saat çalışmışlığım var evimde vucudumu tamamen çalıştırıyordum, sonrasında biraz aksadı okul açılınca günde 20-25 dkya düştü tüm vucudu değilde tek bölümü çalıştırmaya başladım 2. dönemde spor salonuna başladım 5 ay civarı bir zaman oldu.
Yani kusura bakmayın zamanları karışık vermek durumundayım.
2 yıl önceki halim :
Before : evdeki 4 aylık çalışma takdir edersinizki evde sırtı pek çalıştıramıyordum.
After : çalışmaya başladıktan 2.5 ay sonra filan
More After : geçen pazartesi çekildi.
2.5 ay kadar önce buda
Buda karını sıkmışken fotoğraf ( neredeyse hiç karın çalışmadığımı belirtmek istiyorum farkındayım normalde zayıf bu fotoğrafta iyi çıkmış sadece )
1 ay kadar önce belediyenin parkında çalıştığımda sıcak halde çekildi.
1.5 ay kadar önce
Şimdi
Biceps
Serbest şekilde
Yan duruş
Şuanki durum :
Yüzüde çektim ben, gören görür ne olacak, yolda görürsenizde selam verebilirsiniz.
Kilo : 63
Boy : 1.79
Yorumlarınıza şimdiden teşekkürler, supplement kullanmaya bugün başlayacağım
7.16.2012
Düzenli olarak fotoğraf çekemedim, ara ara çektim fotoğrafları. Bu forumuda yeni öğrendiğim için ayları tam veremeyeceğim daha öncesinde evde 3 ay düzenli olarak günde 1.5 saat çalışmışlığım var evimde vucudumu tamamen çalıştırıyordum, sonrasında biraz aksadı okul açılınca günde 20-25 dkya düştü tüm vucudu değilde tek bölümü çalıştırmaya başladım 2. dönemde spor salonuna başladım 5 ay civarı bir zaman oldu.
Yani kusura bakmayın zamanları karışık vermek durumundayım.

2 yıl önceki halim :

Before : evdeki 4 aylık çalışma takdir edersinizki evde sırtı pek çalıştıramıyordum.
After : çalışmaya başladıktan 2.5 ay sonra filan
More After : geçen pazartesi çekildi.

2.5 ay kadar önce buda

Buda karını sıkmışken fotoğraf ( neredeyse hiç karın çalışmadığımı belirtmek istiyorum farkındayım normalde zayıf bu fotoğrafta iyi çıkmış sadece )

1 ay kadar önce belediyenin parkında çalıştığımda sıcak halde çekildi.

1.5 ay kadar önce

Şimdi
Biceps

Serbest şekilde

Yan duruş