• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 Aylık Spor Yaş 17 Supplementsiz

Sırtımın gelişimi

Şuanki durum :

Yüzüde çektim ben, gören görür ne olacak, yolda görürsenizde selam verebilirsiniz.

Kilo : 63
Boy : 1.79

Yorumlarınıza şimdiden teşekkürler, supplement kullanmaya bugün başlayacağım
7.16.2012

Düzenli olarak fotoğraf çekemedim, ara ara çektim fotoğrafları. Bu forumuda yeni öğrendiğim için ayları tam veremeyeceğim daha öncesinde evde 3 ay düzenli olarak günde 1.5 saat çalışmışlığım var evimde vucudumu tamamen çalıştırıyordum, sonrasında biraz aksadı okul açılınca günde 20-25 dkya düştü tüm vucudu değilde tek bölümü çalıştırmaya başladım 2. dönemde spor salonuna başladım 5 ay civarı bir zaman oldu.
Yani kusura bakmayın zamanları karışık vermek durumundayım. :)

2 yıl önceki halim :

9ryun.jpg

Before : evdeki 4 aylık çalışma takdir edersinizki evde sırtı pek çalıştıramıyordum.
After : çalışmaya başladıktan 2.5 ay sonra filan
More After : geçen pazartesi çekildi.

9ry2j.png

2.5 ay kadar önce buda

9rybq.jpg

Buda karını sıkmışken fotoğraf ( neredeyse hiç karın çalışmadığımı belirtmek istiyorum farkındayım normalde zayıf bu fotoğrafta iyi çıkmış sadece )

9rygh.jpg

1 ay kadar önce belediyenin parkında çalıştığımda sıcak halde çekildi.

9ryju.jpg

1.5 ay kadar önce

9rylu.jpg

Şimdi

Biceps
9q59v.jpg

Serbest şekilde
9ryr2.jpg

Yan duruş

9rys5.png

Doğru diyosun kardeşim yavaş yavaş :)
Yetkililer editleyemiyorum, ilk fotoğrafı silme şansınız varmı çok büyük, sıkıntı yaratıyor.

Son düzenleme:

cok zayıfsın kılo alman gerek bence. diğer bölgelere göre göğüslerin ve karnın cok zayıf duruyor. tebrikler

cok zayıfsın kılo alman gerek bence. diğer bölgelere göre göğüslerin ve karnın cok zayıf duruyor. tebrikler

Yorumun için teşekkürler, alt göğüsümün zayıf olduğunu düşünüyorum bende karına gelince karın neredeyse hiç çalışmadım çalışmam lazım haklısın fakat karın çalışırken çenem kıt,kıt ediyor bunu benden başka yaşayanlada karşılaşmadım :)

Tebrikler dostum güzel gelişim fakat birşey sormak istiyorum. Fotolardan birinde belediyenin parkında çalışırken demişsin. Parkta ne tür bir çalışma yapıyorsun bilgi verirsen sevinirim ?

Tebrikler dostum güzel gelişim fakat birşey sormak istiyorum. Fotolardan birinde belediyenin parkında çalışırken demişsin. Parkta ne tür bir çalışma yapıyorsun bilgi verirsen sevinirim ?

Parktaki aletleri kendi yararıma çevirerek kullanıyorum, videoyla göstermem lazım hareketlerin isimleri aklıma gelmiyor şuanda ama oldukca etkili bir çalışma yaptırdığını düşünüyorum. :)

güzel gelişim aynı şekilde devam biraz daha hacimlenmeye bak :)

Back
Yukarı