5 AYLIK GELİŞİMİM

MERHABA ARKADAŞLAR BEN YAKLAŞIK 5 AYDIR YAPYIORUM BAŞLADIGIMDA KOLUM 30 DU GEÇEN AY 33 DÜ ŞUAN 34
GÖGÜSÜM 96
OMZUM 115
BEL 74
BOY.180
KİLO.67
SİZCE KİLO MU ALMALIYIM VE NELER ÖNERİRSİNİZ GELİŞİMİM SİZCE YAVAŞMI

Bacak ölçünü ölçmemişsin. Herhalde çoğu bu sporu yapan gibi bacağa önem vermiyorsun. En büyük yapılan hatalardan. Vücudun en büyük kasları bacakta. Aman ihmal etme.

bacagım önceden bisikletle uraştıgım için yeterli oldugunu düşünüyorum[DOUBLEPOST=1548583631][/DOUBLEPOST]
Bacak ölçünü ölçmemişsin. Herhalde çoğu bu sporu yapan gibi bacağa önem vermiyorsun. En büyük yapılan hatalardan. Vücudun en büyük kasları bacakta. Aman ihmal etme.
dün bacak antremanından çıktım bacak için 6 hareket yapıyorum 4 setten(kalf dahil)

80-85 kiloya kadar giderin var. tabii ki kilo alman gerekiyor.
yag oranını düşük tutuyorum 12 civarında falan 73 te falan bulk ı bırakıcagım bu yaz hem yazın definasyon yaparım bulk olmaz diye düşünüyorum ekim gibi yine bulka başlarım diye düşünüyorum
şimdi nisan a kadar bulk yapmayı düşünüyorum bi 72 falan olurum heralde sonrada definasyon çekerim diye planladım reis ALLAH Nasip Ederse

yag oranını düşük tutuyorum 12 civarında falan 73 te falan bulk ı bırakıcagım bu yaz hem yazın definasyon yaparım bulk olmaz diye düşünüyorum ekim gibi yine bulka başlarım diye düşünüyorum
şimdi nisan a kadar bulk yapmayı düşünüyorum bi 72 falan olurum heralde sonrada definasyon çekerim diye planladım reis ALLAH Nasip Ederse
Sen bilirsin, senin planların nasılsa...
Benden sana tavsiye define 80 kilo iyidir. Sana rol model olması için instagramdan aog08 e bakmani öneririm. 180 boyunda 78 kilodaki(su an 92 kilo) haline bak.

Sen bilirsin, senin planların nasılsa...
Benden sana tavsiye define 80 kilo iyidir. Sana rol model olması için instagramdan aog08 e bakmani öneririm. 180 boyunda 78 kilodaki(su an 92 kilo) haline bak.
ali osman hocayı takip ediyorum sagolasın :D bu yaza anca 74 ü yakalayabilirim ama artık seneye o define 80 ustacım bide 16 yaşa 38 cm kol hedefi çokmu

Back
Yukarı