• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 aylik gelişim yaş 15

evet arkadaşlar
4 ay evde 1,5 ayda salonda çalıştım

aslında evdeki ilk 2 ay hiç bir şey bilmeden cahilce şınav mekik çekerek geçti
sonra bu siteyi buldum okudum ögrendim beslenme önemliymiş düzeltmeye çalıştım elimden geldigince ama ginede tam bir düzen yok
hala da düzenli degil bunu bilin :S elimden geldigince protein almaya gayret etsemde yeteri kadar alamıyorum artık düzensiz bir beslenmeyle bu hale geldim
5 6 aya göre kötüyse ne yapalım artık

ilk başladıgım zamanlarda
kilom 57 iydi yaglı bir vucudum vardı
boy 1,66 buçuk

orrtalarda
kilo 54 e düşürdüm koşarak yaglar gitsin diye

şimdi ise
boy 170
kilo 58

degerli yorumlarınızı bekliyorum
ve birde belimde egrilik mi var sizce doktora gittim ben ok bir şey herkesin beli dümdüz olacak degil ya tarzi şeyler söyledi ama bende bir degişiklik var anlamadım S
Resmimde bu
gel%C4%B0%C5%9E%C4%B0%C3%96.jpg
http://imgim.com/gel%C4%B0%C5%9E%C4%B0%C3%96.jpg

Son düzenleme:
altyapı oluşturmuşsn şimdi hacimlenebilirsin

sana kalmış

teşekkürler yorumunuz için bir önceki başlıgımda omuz dar demişlerdi şimdi iyi olmuş sevindim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:07 ----------

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/vg-de-d-zensiz-5-t56802.html

önceki konumda buydu

Evet öncekinde dar cidden , şimdi kanat felan da gözle görülür hale gelmiş omuz başların toparlanmış .thums:

evde çalışmanın bir faydasını gördün mü ve evde hangi ekipmanlar var?

:) Çalışmak isteyen adama ekipman bile gerekmez esasında ama işi kolay olsun diye elipman alır, Eline bir kavun karpuzu alarakda çalışır olmadı bir torbaya pirinç-bulgur vb dolduru çalışır :)

yani ama evde çalışmak için
1 kapı barkifsi ve 1dumbell yeterlidir bence...

Evet öncekinde dar cidden , şimdi kanat felan da gözle görülür hale gelmiş omuz başların toparlanmış .thums:
sevindim hyper_
evde çalışmanın bir faydasını gördün mü ve evde hangi ekipmanlar var?
görmüşümdür elbet ama" salondaki gibi olmuyor daha dogrusu bilgi herşey bir şeyler bilmekte evde dedigim gibi bilgisizce dambıl indir kaldır şınav mekik vs yapmıştım sonra bu siteyi gördüm bir şeyler ögrendim ama ekipman yetersizdi o yyüzden salonda ki gibi bir gelişim kaydedemedim tabi şimdi 1 2 ay sonra evde yapmaya başlıyacagım bu sefer bir şeylerin farkında olarrk başlayacagım için bence salondan pek bir farkı olmaz 2 dambıl bir benc sehpesı yeter bana :D
:) Çalışmak isteyen adama ekipman bile gerekmez esasında ama işi kolay olsun diye elipman alır, Eline bir kavun karpuzu alarakda çalışır olmadı bir torbaya pirinç-bulgur vb dolduru çalışır :)

yani ama evde çalışmak için
1 kapı barkifsi ve 1dumbell yeterlidir bence...

evet :d bende taa ilk ayımda kaldırım taşıyla çalışıyordum :D yani isteyen hertürlü yapar D

Back
Yukarı