5 gün tek bölge mi 6 gün çift bölge mi?

5 gün tek bölge mi 6 gün çift bölge mi

• 5 gün tek bölge

Votes: 2 18,2%
  • 6 gün çift bölge

Votes: 9 81,8%

• Total voters
    11
Arkadaşlar sizce
1. Gogus biceps
2. Sirt triceps
3 omuz bacak şeklinde haftada 6 kere mi idman yapmaliyim yoksa
1. Gogis
2. Sırt
3. Omuz
4. Bacak
5 kol
Seklinde mi yapmaliyim 1 senelik tecrubem var lütfen yardım edin

ben sporcuyum haftalık 3 gün spor yapıyorum bana günler fazla geldi kaslarınızı dinlendirin
Bu 3 güne nasıl program yapabilirim? Bir kasi haftada 1 kere çalıştırmak yeterli midir? Örneğin
Pazartesi Göğüs biceps
Çarşamba omuz triceps
Cuma Sirt Bacak
Bu tarz bir programla hacim kazanirmiyim

Bu 3 güne nasıl program yapabilirim? Bir kasi haftada 1 kere çalıştırmak yeterli midir? Örneğin
Pazartesi Göğüs biceps
Çarşamba omuz triceps
Cuma Sirt Bacak
Bu tarz bir programla hacim kazanirmiyim
Güzel program birde çalışma hakaretlerini iyi belirlersen çok iyi etki olur karın da ekleyebilirsin görmedim programınızda benim asıl değinmek istediğim konu vücut dinlenmesi vücut geliştiren başka arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur inşallah yapan olur

Güzel program birde çalışma hakaretlerini iyi belirlersen çok iyi etki olur karın da ekleyebilirsin görmedim programınızda benim asıl değinmek istediğim konu vücut dinlenmesi vücut geliştiren başka arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur inşallah yapan olur
Cok teşekkürler.

6 gün çift bölge yapabiliyosan salonda antrenman yapmıyosun demektir. 5 gün tek bölge gir ağır kisa sert ve doğru formda. Maksimum 45 dakika sürsün

Recovery olabiliyorsan sorun yok, olamıyorsan sorun var yapma. Bu olay(recovery) kişinin beslenmesine uykusuna dinlenmesine ve genetiğine bağlı bir olay.

HAFTANIN 5 GÜNÜ tek bölge için vücut hatlarının oturmuş olması lazım, yeni başlayanlar için uygun değil. en az 1 yıldan sonra belki. 6 gün çift bölgeye devam

6 gün çift bölge yapılmaz. 3 gün full body - 4 gün çift bölge - 5 gün tek bölge antremanı yapılır. Sana uygun olanı seçip başlayabilirsin. Yeni başladıysan 1 sene full body iyidir.

natural yapıyorsan bu işi çift bölge 4-5 gün yap örnek göğüs triceps - sırt bacak - omuz triceps bunları sırasıyla yapıp perşembe off verip 2 sini yapcaksın pazar yine off öyle öyle gitcek
natural tek bölge önermiyorum ben

1 senedir yapiyroum da 2 haftadır deniyodum 6 gun çift bölgeyi bugün omuz bacak günüydü antrenmanda gozum karardi az daha bayilicaktım yere yigilcaktim bildiginiz. Sanirim 6 gün ağır geldi. Beslenmem de baya iyi bu arafa

Bence haftada 6 gün çift bölge. Denediğim ve güzel sonuç aldığım bir program.
1.Gün Göğüs-Bacak
2.gün Sırt-Omuz
3.gün Kol
4.Gün Göğüs-Bacak
5.Gün Sırt-Omuz
6.Gün Kol
Sonra ise 2 gün kardiyo ve aynı şekilde devam (bulkta denedim ve verimli sonuç aldım.)

Son düzenleme:
Bence haftada 6 gün çift bölge. Denediğim ve güzel sonuç aldığım bir program.
1.Gün Göğüs-Bacak
2.gün Sırt-Omuz
3.gün Kol
4.Gün Göğüs-Bacak
5.Gün Sırt-Omuz
6.Gün Kol
Sonra ise 2 gün kardiyo ve aynı şekilde devam (bulkta denedim ve verimli sonuç aldım.)
Hocam ben 2 hafta denedim dun off olmasina ve beslenmem de iyi olmasina rağmen bugün antrenmanda gözlerim karardi bayiliyodum az daha. Sanırım 6 gun fazla geliyor ben 4 güne düşürme kararı aldim.

Hocam ben 2 hafta denedim dun off olmasina ve beslenmem de iyi olmasina rağmen bugün antrenmanda gözlerim karardi bayiliyodum az daha. Sanırım 6 gun fazla geliyor ben 4 güne düşürme kararı aldim.
Kardeşim ben spora ilk başladığımda 182 boy 59 kg 26 cm kol vardı. Bu programı uyguladım ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. 2 ayda kollarım 5 cm omularım 9 cm göğüslerim 8 cm belim 4 cm büyüdü.

Back
Yukarı