5 yılın emeği definasyon öncesi son rekor

150 kg 8 tekrarsa RM düşünmiyelim :) Bence definisyon ile siklet düşsen bile kaldırışlarında çok aşırı bir güç kaybı olmayacak ve definisyonu ne denli yapıcaksın bilmiyorum ama böyle sabit bir kilo sikleti hedefin varsa ondan sonra Türkiye'de olan yarışmalara katıl derim , gücünü değerlendir , herkes 150kg 8 tekrar yapamıyor...

6 tekrar doğal çıktı ama 8 tekrar için 1.5 ay deca testo vurdum hocam doğal değil son 2 tekrar
Olsun , sende biliyorsun bu işi yapan müsabıkların elinden geçmeyen anabolik steroid-gh-peptid yok.Bunları kullanman yarışmaya engel değil.Sen form öldürme bence bak , yani anabolik kullansanda kullanmasanda antreman kesme ki bu gücünü koru , bu gücünle devam et ki , en yakın yarışma takibi yaparsan , gucsporları.com verir , rahatlıkla yarışmalarda derece almasan bile deneyim yaşarsın.Ama definisyondan sonra bir siklette oturup yaparsan daha iyi olur.

150 kg da 8 tekrar 187 kg falan yapıyor:) son tekrarda yariya kadar da getirmissin 190 bile basabilirmissin bencs
hocam şu anda o kadar çıkmıyor 5 tekrar çıkar ama arttırırım oraya kadar rahat birde şu var 5.yılmda bastım 150 kg 8 tekrarı 5 yıl uğraştım 6 ayı tamamen boş yani 4.5 dolu senede denebilir bu sürede bu az bile:)[DOUBLEPOST=1479751404][/DOUBLEPOST]bana başından beri hep neden göğüs ve bacak çalışıyorsun her geldiğinde diyorlardı :D hatada 3 gün antrenman:D

hocam şu anda o kadar çıkmıyor 5 tekrar çıkar ama arttırırım oraya kadar rahat birde şu var 5.yılmda bastım 150 kg 8 tekrarı 5 yıl uğraştım 6 ayı tamamen boş yani 4.5 dolu senede denebilir bu sürede bu az bile:)[DOUBLEPOST=1479751404][/DOUBLEPOST]bana başından beri hep neden göğüs ve bacak çalışıyorsun her geldiğinde diyorlardı :D hatada 3 gün antrenman:D

o sıralar bence 190 üstünü basma potansiyelin varmis. Butun hesaplayicilar ortalama olarak 187 diyor symetricstregh e göre 192 bile cikiyor :) 9. tekrarı az kalsın basacakmissin birde.. Kısa zamanda tekrar o naktaya gelirsin bence ;)

o sıralar bence 190 üstünü basma potansiyelin varmis. Butun hesaplayicilar ortalama olarak 187 diyor symetricstregh e göre 192 bile cikiyor :) 9. tekrarı az kalsın basacakmissin birde.. Kısa zamanda tekrar o naktaya gelirsin bence ;)
o hesaplayıcılar fazladan atıyor hocam o dönem maks denedim 182.5 kg çıktı :) o gün denesem çıkacak rakam %99 185 kg idi:)

evet arkadaşlar 170 kg de çıktı bugün hazırlıklara devam:)henüz dopinglerin hiçbirine başlamadım:)[DOUBLEPOST=1479811734][/DOUBLEPOST]172.5 kg de 5 dk lık arayla başardım:)

Back
Yukarı