50 günlük gelişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spora başlayalı 70 gün oldu soldaki fotoğrafı başladıktan 20 gün sonra sağdakinide bugün çektim önerileriniz,eleştirileriniz nelerdir ? Supplement olarak sadece son 1 haftadır creatine kullanıyorum başka supplement kullanmadım.

Eklentiler

• Bahtiyar.jpg
    Bahtiyar.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 1.137
Son düzenleme:
Gelişiminiz güzel. Zamanla hacim kazanınca oldukça hoş olacaktır.Başlangıç için kreatinden ziyade whey kullansanız sanki daha mantıklı olacak gibi.Kreatini belki 3-5 ay sonra kullanabilirsiniz.

Gelişiminiz güzel. Zamanla hacim kazanınca oldukça hoş olacaktır.Başlangıç için kreatinden ziyade whey kullansanız sanki daha mantıklı olacak gibi.Kreatini belki 3-5 ay sonra kullanabilirsiniz.
Kreatin bittikten sonra amino almayı düşünüyorum açıkcası protein tozu hem biraz pahalı hemde pek işe yaradığını düşünmüyorum onun yerine bol bol yumurta beyazı yiyorum.

çok yakışıklısın hocam:) gayet iyi gelişim tebrikler. sanırım amacın kilo almak. kaç kilodan kaç kiloya çıktığını söyleyebilir misin?

adonis ve karın gayet iyi gelişmiş arkadaşım tebrikler , göğüs bölgesi de iyi görünüyor. hacim kazanarak ilerlemeye devam edersen harika bir görünüm çıkartırsın . Saygılarla

güzel olmaya başlamış:) haftalık çalışma programını yazar mısın zahmet olmazsa? özellikle karın ve adonis bölgesine nasıl yüklendin

çoğunluk protein kullanmalısın demiş ama bence ilk olarak kilo almalısın bunun içinde whey proteindense içeriğinde proteinde barından gainer kullansan daha iyi olur

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı