ZELDA
Üye
merhabalar aranıza yeni katıldım ben daha önce hiç spor diyet yada fitness tecrübesi olmayan biriyim. Keşke daha ergenlikte bi disiplin edinseydim diyede çok pişmanım şimdi 30yaşında bi yerden başlamak istiyorum evde kendi imkanlarımla Ama profosyonel tavsiyeye ihtiyacım var. Çünkü kendi kendime yaptığım günlük ev egzersizleri ve diyetler vücudumu orantısız bir şekle soktu. Boyum162, kilom52. Hamilelikte aldığım 8-9kiloyu verdim şuan hamilelik öncesi kilomdayım fakat benim sorunum bacaklarım çok ince ve güçsüz, kalçam küçük, hafif kol ve sırt fazlalığım var en büyük sorun ise incecik bele rağmen ön tarafta şişkin ve gitmeyen bir göbekArkadan bakıldığında tam bir safinazım. Yandan ise özellikle akşamları 5ayşık hamile:’( öncelikle spor salonuna gitme şansım küçük çocuğumdan dolayı hiç yok. Eve eliptik bisiklet aldım onu ne kadar ve nasıl kullanmalıyım? Gün aşırı dayanabildiğim kadar plank, 5-10squat, lunge hareketi ve yarım mekik yapmaya çalışıyorum ama bunları kafama göre düzensiz ve gayet bilinçsiz yapıyorum, bunun ideali nedir? Bunları yaprken daha fazla kilo kaybetmek istwmiyorum çünkü çevrem daha fazla zayıflama çırpı gibisin diyor ki bunun sebebi bence bacak inceliği. Sağlıklı dayanıklı ve orantılı bir vücut için hatta 3-4kilo daha alarak ne yapmalıyım. Bu tecrübesiz anneyle bilgi paylaşımı yapan olursa çok sevinirim
)[DOUBLEPOST=1524869572][/DOUBLEPOST]

merhabalar aranıza yeni katıldım ben daha önce hiç spor diyet yada fitness tecrübesi olmayan biriyim. Keşke daha ergenlikte bi disiplin edinseydim diyede çok pişmanım şimdi 30yaşında bi yerden başlamak istiyorum evde kendi imkanlarımla Ama profosyonel tavsiyeye ihtiyacım var. Çünkü kendi kendime yaptığım günlük ev egzersizleri ve diyetler vücudumu orantısız bir şekle soktu. Boyum162, kilom52. Hamilelikte aldığım 8-9kiloyu verdim şuan hamilelik öncesi kilomdayım fakat benim sorunum bacaklarım çok ince ve güçsüz, kalçam küçük, hafif kol ve sırt fazlalığım var en büyük sorun ise incecik bele rağmen ön tarafta şişkin ve gitmeyen bir göbekArkadan bakıldığında tam bir safinazım. Yandan ise özellikle akşamları 5ayşık hamile:’( öncelikle spor salonuna gitme şansım küçük çocuğumdan dolayı hiç yok. Eve eliptik bisiklet aldım onu ne kadar ve nasıl kullanmalıyım? Gün aşırı dayanabildiğim kadar plank, 5-10squat, lunge hareketi ve yarım mekik yapmaya çalışıyorum ama bunları kafama göre düzensiz ve gayet bilinçsiz yapıyorum, bunun ideali nedir? Bunları yaprken daha fazla kilo kaybetmek istwmiyorum çünkü çevrem daha fazla zayıflama çırpı gibisin diyor ki bunun sebebi bence bacak inceliği. Sağlıklı dayanıklı ve orantılı bir vücut için hatta 3-4kilo daha alarak ne yapmalıyım. Bu tecrübesiz anneyle bilgi paylaşımı yapan olursa çok sevinirim)