[DOUBLEPOST=1437323917][/DOUBLEPOST]Dirty bulking'ten uzak durun. Powerlifter degiliz.
Hacim kazanmak için bulk dönemine girdim başka nasıl hacim kazanabilirim
Tanrı Türk'ü korusun.
Yorumun için teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1437324102][/DOUBLEPOST]Bicep gelişimin güzel göğüs ve baklavalar üzerinde çok egzersiz yapman gerektiğini düşünüyorum başarılar![]()
Supplement kullanmadım fakat uykuma ve yememe çok dikkat ettim 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yiyorum spor salonuna gittim yorumun için teşekkür ederim bulk ile kilo almaya çalıştım fakat fazla oldu sanırım göbek bölgesinde aşırı yağlanma olduOncelikle tebrik ederim 4 ayda büyük gelisme kaydetmissin rica etsem beslenme uyku duzeni ve egzersizlerin hakkinda bilgi verebilir misin ?supplement kullandin mi veya spor salonuna gittin mi? Bende 52 kg yim ve hic spor yapmadim ama evde baslamayi dusunuyorum tavsiyelerin icin şimdiden
Kahvaltıda 5 yumurta ikisi tam 3 ünün beyazı 50-60gr kadar yulaf ezmesi 70-80 gr süzme peynir domates vb. Ana öğünlerde ise karbonhidrat ağırlıklı makarna pilav vb progrnımı atıcam kısa süredeKahvaltı ve ana ogunlerinde menude neler vardi? Kbakma biraz gereksiz soru soruyor sanabilirsin ama kimseden yardım goremiyorum yeteri kadar![]()
Yorumun için teşekkür ederimHocam ben beğendim
Beslenme programını hemen paylaş lütfen
Ona göre bir kritik çıkartalım
Bulduğum an atıcam bulamazsam yazıcam dostumTeşekkürler, daha önceki ayların da programı var mı?
Tamam bekliyorum dostumBulduğum an atıcam bulamazsam yazıcam dostum
yorumun için teşekkür ederim kardeşim[DOUBLEPOST=1437732540][/DOUBLEPOST]Bundan sonra yağlanmadan kas yapmaya çalış. Estetik direk yağ oranıyla ilgili. Onun dışında gayet güzel gelişim.
Bulamadım programımı fakat standart bir programdı dostum sadece ters üçgen yapıyordum tekrarları 12-10-10-8 seklindeTamam bekliyorum dostum
15 kiloyu yağ olarak almışsın yorumuna katılmıyorum dirty bulk konusunda haklısın fakat neden böyle bir sert tavır sergiledin anlayamadımHata etmişsin . dirty bulk yaparak kilo almışsın milleti kandırma burda . 15 kiloyuda yağ oalrak almışsın 25 cm biceps kusura bakma definasyona gir böyle olmaz göbeklenmişsin[DOUBLEPOST=1438358166][/DOUBLEPOST]senin paylaştıgın beslenme programıyla böyle olmassın