55 kg dan 70 e 4 aylık calısma

bu spora baslayalı dort ay oldu. Bu süre icerisin de 15 e yakın kilo aldım. Gorüslerinizi ve onerilerinizi bekliyorum.Baslangıc fotograflarım olmadıgından su ankileri koyuyorum sadece baslarken ölcüler :
kol:25
gögüs:94 omuz:102
PicsArt_1437061238954.jpg
PicsArt_1437061645645.jpg
PicsArt_1437061936373.jpg

Oncelikle tebrik ederim 4 ayda büyük gelisme kaydetmissin rica etsem beslenme uyku duzeni ve egzersizlerin hakkinda bilgi verebilir misin ?supplement kullandin mi veya spor salonuna gittin mi? Bende 52 kg yim ve hic spor yapmadim ama evde baslamayi dusunuyorum tavsiyelerin icin şimdiden

Dirty bulking'ten uzak durun. Powerlifter degiliz.
Hacim kazanmak için bulk dönemine girdim başka nasıl hacim kazanabilirim

Tanrı Türk'ü korusun.
[DOUBLEPOST=1437323917][/DOUBLEPOST]
Bicep gelişimin güzel göğüs ve baklavalar üzerinde çok egzersiz yapman gerektiğini düşünüyorum başarılar ;)
Yorumun için teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1437324102][/DOUBLEPOST]
Oncelikle tebrik ederim 4 ayda büyük gelisme kaydetmissin rica etsem beslenme uyku duzeni ve egzersizlerin hakkinda bilgi verebilir misin ?supplement kullandin mi veya spor salonuna gittin mi? Bende 52 kg yim ve hic spor yapmadim ama evde baslamayi dusunuyorum tavsiyelerin icin şimdiden
Supplement kullanmadım fakat uykuma ve yememe çok dikkat ettim 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yiyorum spor salonuna gittim yorumun için teşekkür ederim bulk ile kilo almaya çalıştım fakat fazla oldu sanırım göbek bölgesinde aşırı yağlanma oldu

Kahvaltı ve ana ogunlerinde menude neler vardi? Kbakma biraz gereksiz soru soruyor sanabilirsin ama kimseden yardım goremiyorum yeteri kadar :D

Kahvaltı ve ana ogunlerinde menude neler vardi? Kbakma biraz gereksiz soru soruyor sanabilirsin ama kimseden yardım goremiyorum yeteri kadar :D
Kahvaltıda 5 yumurta ikisi tam 3 ünün beyazı 50-60gr kadar yulaf ezmesi 70-80 gr süzme peynir domates vb. Ana öğünlerde ise karbonhidrat ağırlıklı makarna pilav vb progrnımı atıcam kısa sürede

Sabah kalkar kalkmaz portakal suyu içiyorum
Kahvaltıda 5 yumurta ikisi tam olmak üzere 50 gr süzme peynir bşr miktar kaşar peyniri reçel vb
Ara öğün 50-75 gr yulaf ezmesi süt ve ya yoğurt ile
Ana öğün 1 buçuk tabak kadar makarna pilav bulgur vs yanında ton balığı ya da tavuk
Ara öğün bir adet muz
Akşam yemeği bir önceki ana öğüne benzer
Yatmadan önce lor ve ya bir bardak süt[DOUBLEPOST=1437413031][/DOUBLEPOST]
Hocam ben beğendim
Beslenme programını hemen paylaş lütfen
Ona göre bir kritik çıkartalım
Yorumun için teşekkür ederim

Peki çalışma programlarınıda atar mısın? Standart programlardan mı kullandın yoksa özel mi hazırlattın/hazırladın?

İki haftadır spor salonuna gitmiyorum set aldım evde devam ediyorum programım hacim kazanmaya gönelikti yüksek ağırlık az tekrar faydasını çok gördüm evde uyguladığım programı atıyorum[DOUBLEPOST=1437463431][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1437464122][/DOUBLEPOST]
PicsArt_1437463955498.jpg
PicsArt_1437463955498.jpg
PicsArt_1437463937511.jpg

Son düzenleme:
Hata etmişsin . dirty bulk yaparak kilo almışsın milleti kandırma burda . 15 kiloyuda yağ oalrak almışsın 25 cm biceps kusura bakma definasyona gir böyle olmaz göbeklenmişsin[DOUBLEPOST=1438358166][/DOUBLEPOST]senin paylaştıgın beslenme programıyla böyle olmassın

Hata etmişsin . dirty bulk yaparak kilo almışsın milleti kandırma burda . 15 kiloyuda yağ oalrak almışsın 25 cm biceps kusura bakma definasyona gir böyle olmaz göbeklenmişsin[DOUBLEPOST=1438358166][/DOUBLEPOST]senin paylaştıgın beslenme programıyla böyle olmassın
15 kiloyu yağ olarak almışsın yorumuna katılmıyorum dirty bulk konusunda haklısın fakat neden böyle bir sert tavır sergiledin anlayamadım

kardeşim 15 kilo almışsın ama bak bakim kas olarak almışmısın tabiki almışsında bunun çoğu yağ su ve ödemdir. bu kadarda sert davranmadım

Back
Yukarı