Bana tavsiye edebileceğin mide programı varmı kardeş ?
Ya karın kaslaarını sıkınca 6 tane baklava çıkıyo ama bırakınca bira göbek oluyo![]()
Vücut yağ oranın ne kadar?
valla başkan vücut yağ oranımı bimiyorum boyum 1.80 kilom 65 yağ oranın düşük diyo hoca !
Sende göbek olması çok ilginç, 180 boy 65 kiloda göbek nasıl oluyor? Benim arkadaş 1.72 60 kiloydu, göbeğim var diye 55 e kadar indi, 70-75 santim beli var kız beli gibi dokunsan kırılacak hala göbeğim var diyor, göbeğin olduğunu sanmıyorum, hafif yağlanma olabilir, 180 boy 65 kiloya diyet falan yapma kilo almaya devam et diyet yaparsan kas namına birşey kalmaz sende kas oranın fazla olmadığı için yağ oranını çok düşüremezsin, yeteri kadar hacim al sonra güzel bir diyetle atarsın yağları, benim tavsiyem 75-80 e kadar kilo almaya devam etmen, kilo alırken de kaliteli bir beslenme programı çıkar ne bulursan yeme, forumu gezip kendine hacim dönemi beslenme programı çıkarabilirsin, kaliteli bir beslenmeyle hacim alırsan üst taraf genişleyeceği için bel bölgende hafif yağlanma dikkat çekmez
peki gainer kullanmamı tavsiye edermisin şu anda optimum whey kullanıyorum . ?
Kilo alirken gobegn yaglanmasi normal. Midenin alt tarafindan bahsediyosun muhtemelen cunku yer cekiminden dolayi hersey orda birikiyo zor eritiliyo. Fazla bi gobegin olmadigi icin duzenli mide calisip kilo almya dewam etmelisin bence. Hem kilo alip hem mide yapmk yani yagsiz kas olarak almak cok zor.
Kilo alirken gobegn yaglanmasi normal. Midenin alt tarafindan bahsediyosun muhtemelen cunku yer cekiminden dolayi hersey orda birikiyo zor eritiliyo. Fazla bi gobegin olmadigi icin duzenli mide calisip kilo almya dewam etmelisin bence. Hem kilo alip hem mide yapmk yani yagsiz kas olarak almak cok zor.
Yag bölgesel olarak verilmez komple verilir sadece mide calisarak veremezsin tabiki ama miden sıklasır. Zaten fazla bi yaglanma olmadigindan bahsettigin icin biraz kardiyo biraz mide calismasiyla halledebilirsin diye dusunuyorum. Diyet yapmanda gerek yaglanmamk icin ama kiloda alman gerek cok zor bunu yapmak. Hem alcaksin hem yaglanmicaksin duzgun bi diyete saglam kardiyo ve calismaya ihtiyac var bole durumda. Benm tavsiyem once almak istedgn kiloyu al alirknde mide calismaya dewam et diger antrenmanlrnla beraber sonra hedefine ulasinca definasyona girersin simdilik pek problem etme gobegi tabi mide calismaya skstrmaya dewam et.