55 kiloydum 65 oldum hala zayıfım ama göbek oluştu gibi

anlattıklarını bende yasıorum hemde tıpatıp...fakat ben çözdüm az çok..daha dorusu ilerleme katettim..hocalarımın tavsiyelerini sana aktarayım: birincisi diyet; fakat zayıf oldumuz içinde az yiyemeyiz o zamn yağı ve basit karbonhidratları kesicez diğerlerine devam. ikincisi kardio fazla yapamayız gene zayıf hale dönmek istemeyiz o zamn antremandan sonra hergün kısa koşular 5-10 dk. son olarak karın çalışma işi de hergün olmaz çünkü bu sefer kasda gerileme olur dediler haftada iki gün de karın çalışma yeterli olucaktır...bunlar hocalarımın tavsiyeleri..

Ben 1 ay öncesine kadar 70 kiloydum 1.80 Boyum var ve 18 yaşındayım.Benı gören akrabalar felan cok zayıfsın diyorlardı bu bende takıntı oldu ve kilo almak icin ne bulduysam yiyorum gunde 4 ekmek yiyordum bu ara kestim tabi :) Ve 77 Kilo oldum 1 ayda tam 7 kilo aldım ancak suan 1 ay onceye göre asırı bir göbeklenme oldu artık gorenler ooo Göbek yapmısız felan diyorlar. Valla ordan kurtulduk buraya yakalandık...

Ben 1 ay öncesine kadar 70 kiloydum 1.80 Boyum var ve 18 yaşındayım.Benı gören akrabalar felan cok zayıfsın diyorlardı bu bende takıntı oldu ve kilo almak icin ne bulduysam yiyorum gunde 4 ekmek yiyordum bu ara kestim tabi :) Ve 77 Kilo oldum 1 ayda tam 7 kilo aldım ancak suan 1 ay onceye göre asırı bir göbeklenme oldu artık gorenler ooo Göbek yapmısız felan diyorlar. Valla ordan kurtulduk buraya yakalandık...

yağmurdan kaçarken doluya tutulduk :D

Back
Yukarı