mrb dostlar foruma pek takılmayan üyelerden biriyim...hemen konuya geçeyim...çok zayıfım yaşımı hiç göstermiyorum bu da bana ölüm gibi geliyor(kelimelerle anlatılamaz)...bu arada boyum 1.74 kilom 61 yaş 20...sizden ricam bana yardımcı olmanız...yardım etmeniz için yalvarmak gerekiyorsa inanın yaparım...daha dün bu spor için işten ayrıldım ve bütün zamanımı ramazana kadar yani 2 ay body e gitmek istiyorum...biliyorum çok çok düşük bir mebla bu spor için ama 550 tl ye 2 aylık supplement kombinasyonu yazmanızı istiyorum bunun haricindede 2 aylık spor salonu için 160 tl de ona verdim...ltfn bana iyi bi kombinasyon yazın ltfn...sadece gainer olmasın ne olursa olsun şimdiden çok tşk ederim
Edit:gainer istemememin sebebi spor salonundaki hocam protein+aminoasit gibi bi kombinasyon yapacaz dedi gainer boş falan fistan dedi...ben sizin görüşlerinizle kombinasyonumu oluşturmak istiyorum
Edit:gainer istemememin sebebi spor salonundaki hocam protein+aminoasit gibi bi kombinasyon yapacaz dedi gainer boş falan fistan dedi...ben sizin görüşlerinizle kombinasyonumu oluşturmak istiyorum
Son düzenleme: