• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

58 Kilodan 67 Kiloya

Değişim nasıl değerlendirirmisiniz ?
Cnlo83.jpg

j8mqbj.jpg

hKfoCH.jpg

h89prE.jpg

Ben de 5-6 kilo aldım fakat kollarım bu kadar büyümedi. Kamera açısından olabilir mi? Fotoğrafta pump var mı?

bence çok iyi. daha fazla kilo alma bence. yani daha fazla kilo alma. ama diyorsan yok ben illa bulk yapacam o zaman clean bulk yaparsın.

Vücüt ölçülerin neler? Benimde 6 ay falan oldu ama salak saçma şeyler yüzünden yağ yakmaktan başka bişi yapmadım kilo gitti ölçüler hala aynı

Vücüt ölçülerin neler? Benimde 6 ay falan oldu ama salak saçma şeyler yüzünden yağ yakmaktan başka bişi yapmadım kilo gitti ölçüler hala aynı
Kol 35 bel 80 göğüs 96[DOUBLEPOST=1548783918][/DOUBLEPOST]
bence çok iyi. daha fazla kilo alma bence. yani daha fazla kilo alma. ama diyorsan yok ben illa bulk yapacam o zaman clean bulk yaparsın.
Kilo alıyorum sürekli , clean bulk yapıyorum ama 2 aydır 67 kiloda takıldım kaldım :/

Boyun kısa olduğu için çabuk toparlanmış gibi duruyor vücut. Bende 52 KG'dan 69 KG geldim şuan 6 ay geçti. Fakat Boyum 1.82. Hedefim 80 KG. Ne kadar süredir spor yapıyorsun ve kilo aldın bunuda yaz istersen. Bol şans kardeşim.

Boyun kısa olduğu için çabuk toparlanmış gibi duruyor vücut. Bende 52 KG'dan 69 KG geldim şuan 6 ay geçti. Fakat Boyum 1.82. Hedefim 80 KG. Ne kadar süredir spor yapıyorsun ve kilo aldın bunuda yaz istersen. Bol şans kardeşim.
10 ay oldu ama arada bıraktığım v.s oldu adam akıllı 7 8 ay oldu boy 1.78 yaş 15 kilo şuan 68

7-8 ayda bu şekilde bir değişim imkansız

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı