6.5 aylık spor

Başladığımdan beri yaklaşık 10 kilo aldım girdiğim ağırlıklar arttı(sadece bench press artıramıyorum 40-45 kg+bar kaldı biraz da barın altında kalmaktan korktuğumdan sanırım çünkü dumbell chest press ciddi anlamda arttı) ayrıca yoğun bir dönemde olduğum için zaman zaman haftada ancak 2 kez gittiğim de oldu.Gün boyu dışarda olmak durumunda olduğum için beslenmeme de pek dikkat edemedim.Şekerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalıştım.Hiçbir ek gıda kullanmadım.
Son durumum bu 1.84 boy 80 kilo %16 yağ oranı
https://hizliresim.com/16W541
Bana önerileriniz nelerdir.Eksik gördüğünüz ne var?
Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim

inceltemezsin. kilo verirsen incelir alırsan kalınlaşır. Üçgen görüntü için üst kısmı büyütmelisin.
Yanlar simit mi deniliyor armut mu bilmiyorum o şekilde yağlı duruyor. Basen gibi kurvatür var orda. Kilo verip ordaki yağı atması şart estetik için. Üst vucudu geliştirse bile o kurvatür orda sırıtır.

Yanlar simit mi deniliyor armut mu bilmiyorum o şekilde yağlı duruyor. Basen gibi kurvatür var orda. Kilo verip ordaki yağı atması şart estetik için. Üst vucudu geliştirse bile o kurvatür orda sırıtır.
zaten kilolu sayılmam belimi inceltmeye çalışırken de küçülmek istemiyorum tahmini kaç kilo vermem gerekir

Back
Yukarı