6-7 aylık vucut geliştirmeci için fullbody??

öncelikle merhabalar bu sporu altı aydır yapıyorum ilk ayım çok biliçsizceydi sonra split program yaptım ve hocanın tavsiyesi üzerine yaklaşık 3-4 aydır fullbody yaptım kolölçüm soğuk 35.5 göğüslerim fena sayılmaz ancak birisi bana 6-7 aylık sporcu için yetersizsin dedi bende artık kendime çok yüklenmek istiyorum fullbody workoutu seviyorum göğüs biceps triceps ve omuz minimum 3hareket giriyorum 4 setten giriyorum aşırı bir çalışma tempom var 1.5 saat sürüyor sırt ve bacak biriaz ihmal olabliyor..ancak şöyle bir sorum olucakk: splite geçsem daha çok ağır girebilirim bu beni çok büyütür mü hacim olarak...fulbody de nereye kadar götürebilirim artık split zamanı geldi mi tecrübeli arkadaşların fikrini merak ediyorum..:)[DOUBLEPOST=1515954295][/DOUBLEPOST]yardımcı olabilcek yokmu

Son düzenleme:
büyümek istiyorum diyorsun sırtı ihmal ediyorum diyorsun. seni büyük gösteren şey sırt zaten çalıştıkça enine genişliyorsun. haftada 2 den az çalışılmamalı bence sırt

büyümek istiyorum diyorsun sırtı ihmal ediyorum diyorsun. seni büyük gösteren şey sırt zaten çalıştıkça enine genişliyorsun. haftada 2 den az çalışılmamalı bence sırt
evet haklısınız sırt çalışmanın önemini daha iyi kavradım artık çok daha fazla önem vericem sırta..başka yapmam gerekenler nelerdir

fullbody yapıcaksan kendi kafana göre değil de forumda bi sürü konu var professionel şekilde hazırlanmış bir program uygulamanı tavsiye ederim

Back
Yukarı