arkadaşlar öncelikle merhaba.6 ayda 30 35 kiloya yakın kilo verdim 103 kiloydum şimdi 65 68 kiloyum.kickbox ve diyetle bu kiloyu vermeyi başardım.yaz tatilinde kickboxa 3 aylık ara verdim.şimdi tekrar spora başlıcam ama kickboxu şu an için (zayıflayınca güçten düştüğüm için)düşünmüyorum.vücudumda sarkmalar oldu ama kiloluyken daha fazlaydı.şimdi body e başlamayı düşünüyorum.geçen sene kickboxla birlikte body de yapıyordum ama hocam eski haline dönersin deyip bana program vermiyordu.şimdi kilo almaktan korktuğum için ve birazda güçlenip vücudumun şekil alması için bodye başlamayı düşünüyorum fakat aklımda bazı soru işretleri var ve siz değerli hocalarımdan yardım istiyorum.boyum1.78 bu arada ve 16 yaşındayım.
body yaparsam sarkmalar gidermi ? Eğer ilerde bırakırsam dahamı çok sarkar.
bodyle birlikte gerçekten kilo alırmıyım? kilo almaktan çok korkuyorum çünkü onca kiloyu zar zor verdim...
bide body yapmak insanı hantallaştırıyor diyorlar ne kadar doğru?
sizce ne yapmalıyım lütfen önerilerinizi bekliyorum... amacım aşırı kas yapmak değil sadece sarkmaları giderip fit bir vücuda sahip olmak... şu an yüzme ve body arasında kararsızım.yüzme de tüm kas gruplarını çalıştırıyor diyorlar...şimdiden teşşekkür ediyorum ve siz değerli hocalarımdan yardımlarınızı bekliyorum....
body yaparsam sarkmalar gidermi ? Eğer ilerde bırakırsam dahamı çok sarkar.
bodyle birlikte gerçekten kilo alırmıyım? kilo almaktan çok korkuyorum çünkü onca kiloyu zar zor verdim...
bide body yapmak insanı hantallaştırıyor diyorlar ne kadar doğru?
sizce ne yapmalıyım lütfen önerilerinizi bekliyorum... amacım aşırı kas yapmak değil sadece sarkmaları giderip fit bir vücuda sahip olmak... şu an yüzme ve body arasında kararsızım.yüzme de tüm kas gruplarını çalıştırıyor diyorlar...şimdiden teşşekkür ediyorum ve siz değerli hocalarımdan yardımlarınızı bekliyorum....