arkadaşlar body sporunu 6 aydır yapıyorum askerliğime 1 yıl kaldı askerde vücut ölçülerim tamamen azarlırmı yoksa sabitmi kalır birde askerden döndükten sonra kendimi çok çabuk topralayabilirmiyim şimdiden teşekkürler.....
Askerde ne kaybedip ne kazanacağınız biraz yapacağınız işe, biraz da beslenme düzeninize ve sizin yapınıza bağlı.
Askerde onlaca kilo kaybedip dönenler gördüğüm gibi, kaliteli kütle kazanıp dönenler de gördüm.
Askerlikte en önemli problem beslenme ve protein alımı ile ilgili.
Beslenmeyi mümkün mertebe ideal düzeyde sürdürürseniz büyük kayıplar yaşamazsınız.
Askerlik sonrası toparlanma dönemi de nispeten kısa olacaktır. Kas hafızası ve bildiğiniz rutinlere dönmenin kolaylığı süreci hızlandıracaktır.
bende tam olarak 1sene sonra asker'e gidicem dönem henüz belli degil yanlız bence bu noktada düsünmen gereken vücud'dan ne kadar kaybettigin olmamalı cok onurlu birsey yapmaya gidiyoruz oraya vatan borcunu ödemek bir nevi giden ölcülerin benim için önemi olmayacak onun için geri dönersekte zaten bir 6ayda daha aynı form'u yakalayabiliriz daha sonrası Allah kerimbu spor'u 1ay yapıp bırakanlardan degiliz cünkü...