6 ayda 50 kg öncesi sonrası.

Sizce 6 aylık diyet ve spor sonucum nasıl?

• Başarılı

Votes: 289 86,0%
  • Orta Karar

Votes: 30 8,9%
  • Başarısız

Votes: 17 5,1%

• Total voters
    336
  • Poll closed .
BOY: 181 CM

KİLO: 84 KG

SAĞ KOL: 39.1 CM

SOL KOL: 39.3 CM

BEL: 90

GÖĞÜS: 113 CM

OMUZ: 122.5 CM

SAĞ BACAK: 61 CM

SOL BACAK: 62 CM

SAĞ KALF: 39 CM

SOL KALF: 39 CM

SAĞ EL BİLEĞİ: 17 CM

SOL EL BİLEĞİ: 17 CM

SAĞ AYAK BİLEĞİ: 24 CM

SOL AYAK BİLEĞİ: 24 CM

SAĞ ÖN KOL: 31 CM

SOL ÖN KOL: 31 CM

ARKADAŞLAR EKSİKLERİMİ BULMAMDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.

BU ARADA 3 AYIMDAYIM.

Bacaklar ve kalfler enfes gözüküyor.

Bir kere sırt pozun kötü, kanatlar kendini göstermeye başlamış, thetramp güzel tavsiyeler vermiş :)

Omuz düşük kalmış omuz başı iyi ancak genel forma dikkat etmek lazım ( arka, ön yan birlikteliği)

Üst göğüse ağırlık ver bence bir idman dumbell incline bir idman barbell incline mantıklı olacak.

Biceps formun gayet güzel.

Triceps bence biraz geri kalmış.

O kadar kilodan sonra göğsün süper toparlıyor.

Bu sene define olmak yerine yaza doğru hafif karbo kısılıp böyle devam edilebilir ama zaten buna sonra karar veririz.

Emeğine sağlık.

Ps: Thetramp ile geçireceğin bir haftanın kıymetini bil, sağlam idmanlar seni bekliyor.Haberleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bacaklar ve kalfler enfes gözüküyor.

Bir kere sırt pozun kötü, kanatlar kendini göstermeye başlamış, thetramp güzel tavsiyeler vermiş :)

Omuz düşük kalmış omuz başı iyi ancak genel forma dikkat etmek lazım ( arka, ön yan birlikteliği)

Üst göğüse ağırlık ver bence bir idman dumbell incline bir idman barbell incline mantıklı olacak.

Biceps formun gayet güzel.

Triceps bence biraz geri kalmış.

O kadar kilodan sonra göğsün süper toparlıyor.

Bu sene define olmak yerine yaza doğru hafif karbo kısılıp böyle devam edilebilir ama zaten buna sonra karar veririz.

Emeğine sağlık.

Ps: Thetramp ile geçireceğin bir haftanın kıymetini bil, sağlam idmanlar seni bekliyor.Haberleri bekliyorum.

Çok sağol sevgili Brhmcr tavsiyelerini ve önerilerini şiddetle dikkate alacağım.

Thetrampla 1 hafta zor olacak gibi nox alıcam bir şekil yapıcam yoksa beni ıskartaya çıkartacak.

Daha şimdiden başladı bir bacak çalışıcaz 1 hafta yürüyemeyeceksin diyor :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:37 ----------

BU İKİYİ EKLEMEYİ UNUTMUŞUM :)

Son pozlara bakilinca cok fazla yol katedilmis bu cok acik, aynen devam etmenizi dilerim.

Pozlara gelince, oncelikle spor salonundaki hocanizdan ya da daha once musabakalara katilmis kisilerden bu konuda yardim almanizi tavsiye ederim, dogru pozlar verilince siz bile kendinize hayret edeceksiniz. Ozellikle sirt pozlarinda sikintilar var. (Ratat'in konusunda son verdigi pozlardan -onden cekilmis olan- 'a bakarsaniz duz durusta sirtini geriye dogru yatirmis ve kollarini cok az da olsa omuz hizasini gecirerek poz vermis) Iste bu pozu verip arkadan sirti alacak sekilde fotografi cekerseniz, sirtinizin ne kadar parcalanabilmis oldugunu anlayabilirsiniz. (sadece sirt pozu icin ornekti, digerleri icin de calisabilirsiniz.)

Dogru verilmis bir poz ile kaslarinizi tamamiyle ortaya sermek sizin elinizde.

Kolay gelsin.

Son pozlara bakilinca cok fazla yol katedilmis bu cok acik, aynen devam etmenizi dilerim.

Pozlara gelince, oncelikle spor salonundaki hocanizdan ya da daha once musabakalara katilmis kisilerden bu konuda yardim almanizi tavsiye ederim, dogru pozlar verilince siz bile kendinize hayret edeceksiniz. Ozellikle sirt pozlarinda sikintilar var. (Ratat'in konusunda son verdigi pozlardan -onden cekilmis olan- 'a bakarsaniz duz durusta sirtini geriye dogru yatirmis ve kollarini cok az da olsa omuz hizasini gecirerek poz vermis) Iste bu pozu verip arkadan sirti alacak sekilde fotografi cekerseniz, sirtinizin ne kadar parcalanabilmis oldugunu anlayabilirsiniz. (sadece sirt pozu icin ornekti, digerleri icin de calisabilirsiniz.)

Dogru verilmis bir poz ile kaslarinizi tamamiyle ortaya sermek sizin elinizde.

Kolay gelsin.

Yapıcı eleştirileriniz için çok teşekkür ederim. Bu hafta onlarla ilgili sorunlarıda halledeceğim.

Thetramp ile 1 hafta öncesi sonrası farkları paylaşırım sizinle.

Şurası eksik, burası fazla diyecek kadar bilgi ve tecrübem yok. Ancak başarı ortada. Bir kez daha tebrik ederim.

Verilen kilolardan sonra karında sarkma olduğundan bahsettiğini hatırlıyorum, oysa hiç kötü görünmüyor. Toparlanmış gibi :)

Yeni resimlerini görünce gerçekten hayret ettim.Bacaklarınız çok güzel duruyor tebrikler.

Ancak merak ettiğim bir konu var sizinde aklınıza takılmış olabilir belki bu.

Şuana kadar hep şunu duymuşumdur hızlı kilo verildiğinde tekrar hızlı şekilde kilo alınır sebebi yağın yanında yüksek miktarda kas kaybı yaşanır ve metabolizma hızı düşük kalori alımına kendini adapte eder yani metabolizma hızı düşer.

Siz 6 ayda 50 kg gibi muazzam bir başarı elde ettiniz.Bunun için çok düşük kalorili bir beslenme ve takiben saatlerce kardiyo yaptınız.(günlüğünüzde öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorumdur umarım) Ve ideal kilonuza düştünüz.Vücudunuzuda hızla toparlıyorsun yakında sıkı ve fit bir vücuda kavuşucaksınız.

Neden sizde tekrar yağlanma gibi bir durum olmadı.Acaba kullandığınız tiroid ilacı metabolizmanızın yavaşlamasınımı engelledi.Yoksa bugüne kadar duyduğum hızlı kilo veren tekrar hızlı kilo alır sözü yanlışmı.

Eğer bu durumu araştırdıysanız bilgi verirmisiniz.

Şurası eksik, burası fazla diyecek kadar bilgi ve tecrübem yok. Ancak başarı ortada. Bir kez daha tebrik ederim.

Verilen kilolardan sonra karında sarkma olduğundan bahsettiğini hatırlıyorum, oysa hiç kötü görünmüyor. Toparlanmış gibi :)

Birazda olsa toparladı ancak elle muayine edildiğinde hala devam etmekte abi bir miktarda yağ mevcut ancak zamanla onlarıda aşıcaz sanırım :p

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:40 ----------

Yeni resimlerini görünce gerçekten hayret ettim.Bacaklarınız çok güzel duruyor tebrikler.

Ancak merak ettiğim bir konu var sizinde aklınıza takılmış olabilir belki bu.

Şuana kadar hep şunu duymuşumdur hızlı kilo verildiğinde tekrar hızlı şekilde kilo alınır sebebi yağın yanında yüksek miktarda kas kaybı yaşanır ve metabolizma hızı düşük kalori alımına kendini adapte eder yani metabolizma hızı düşer.

Siz 6 ayda 50 kg gibi muazzam bir başarı elde ettiniz.Bunun için çok düşük kalorili bir beslenme ve takiben saatlerce kardiyo yaptınız.(günlüğünüzde öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorumdur umarım) Ve ideal kilonuza düştünüz.Vücudunuzuda hızla toparlıyorsun yakında sıkı ve fit bir vücuda kavuşucaksınız.

Neden sizde tekrar yağlanma gibi bir durum olmadı.Acaba kullandığınız tiroid ilacı metabolizmanızın yavaşlamasınımı engelledi.Yoksa bugüne kadar duyduğum hızlı kilo veren tekrar hızlı kilo alır sözü yanlışmı.

Eğer bu durumu araştırdıysanız bilgi verirmisiniz.

Öncelikle troid ilacını aldığım zaman ben ancak normal bir insan kadar kalori yakabiliyorum.

Hızlı kilo verenin hızlı alır mantığı ise su evet ilk olarak düşük kalorilere alışan vücüt birden aşırı kalori alınca doğal olarak yaplanıyor.

Türk mantığı kilo verdikten sonra gene eskisi gibi yedikleri için kilo almak çok kolay ben 76 77 kılolara geldıkten sonra hıc bır zaman 84 kilonun üstünü görmedim.( 10 gün kadar sabahlara kadar alkol abur cubur şeker yememin üstüne 91 oldum ancak 15 20 gün kadar sürede vücut suyu şişliği felan atarak eski haline geldi.)

Ben çok düşük kaloriler almıştım haklısınız. Ancak alımımı birden arttırmadım. Yani günde 800 alıyorken 100 yaptım 1 hafta öle devam ettim sonra 1200 yaptım 1 haftada öle gittim her hafta 200 200 arttırarak kalorımi 2500 2700 bandına kadar getirdim.

Bendede bazen yağlanma oluyor bazen tatilde felan çok abartıyorum ancak sonrasında çok çok dikkat ediyorum çünki benim korkum kas yapamamak değiş yağlanmak.

Saygılarımla...

yazamadan edemedim.

kıskanmadım desem yalan olur .

allah nazarlardan saklasın.

olay işte budur demek istiyorum.

bu bana yeter diyeceğim vücut.

Bu azimle insan her şeyi çıkarır.Adam bambaşka birine dönüşmüş helal olsun valla.
Bir de bi dahaki fotoda şu ortalığı topla gözünü sevim :D Adresini ver forumca para toplayıp temizlikçi gönderelim :D

Hehehe ev 500 metre kare 4 oda 2 salon hangi birisini toplayım heryer dağınık o yüzden :P

tebrikler çok güzel bir değişim elde etmişsiniz..
programınızı incelediğimde çok aşırı şekilde kardio yaptığınızı gördüm.
ben 3 ay diyet yapıp her gün 1.5 saat 7 km ortalama tempolu yürüyüş yaparak 20 kilo vermiştim. ama çokta zorlamamıştım. acaba metabolizma ile alakalı bir durum mu bu.

tebrikler çok güzel bir değişim elde etmişsiniz..
programınızı incelediğimde çok aşırı şekilde kardio yaptığınızı gördüm.
ben 3 ay diyet yapıp her gün 1.5 saat 7 km ortalama tempolu yürüyüş yaparak 20 kilo vermiştim. ama çokta zorlamamıştım. acaba metabolizma ile alakalı bir durum mu bu.

Evet ciddi anlamda kardiyo yaptım. Bunun yanında günlük kalori alımım ciddi anlamda düşüktü misal günde 300 500 kalorilerden bahsedebilirdik.

Çok azim ettim aç yattım su içtim hep başım döndü bayıldım ama vazgeçmedim.

Sizde ciddi anlamda azımsanamayacak bir kilo vermişsiniz tebrik ederim.

Saygılarımla..

---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

Mehmet toparlamışsın vücudu maşallah, kıskandım seni :)

Sağol Sainted çok eksiğim var daha ama zamanla toparlıcaz.

Sende iyi gidiyorsun en kısa zamanda senden de fotoğraf bekliyoruz meraktayım :)

body yapmak yaramış sana sağ koldaki dövme silinmiş sol kola dövme çıkmış before-after resimlerine bakarsak :) anlamadığım bir konu da fit resimlerde yüz gözler belli ama eski halinin resminde neden kapalı surat ???

hocam kardio ile ağırlık antrenmanını berabermi yaptınız sıkılaşma nasıl oldu yanları nasıl topaladınız ( koltuk altı)

Değerli üyemiz;
Lütfen mesajlarınızda yazım şekline dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı