6 ayda 50 kg öncesi sonrası.

Sizce 6 aylık diyet ve spor sonucum nasıl?

• Başarılı

Votes: 289 86,0%
  • Orta Karar

Votes: 30 8,9%
  • Başarısız

Votes: 17 5,1%

• Total voters
    336
  • Poll closed .
konuyu hortlattım ama hak edşyor. tebrikler

Hocam merhaba öncelikle başarınızı ve azminizi tebrik etmeden geçmek istemiyorum.Ben daha toyum yeni başladım.86 kilodan 75,5 kiloya düşmek ile ufacık bir adam kaldığımı hissettiğim gün başlamak istediğimi fark ettim.Fakat canımı sıkan konu şu Allah vergisi omuzlarım geniş fakat göğüslerim ya da kaburgamı sizin 2. fotoğrafınız gibi çok fazla çıkık duruyor ama benim spora başlama amacım ince bir vücut ince bacaklar anlayacağınız çok fazla hacim almak istemiyorum ama bu kadar geniş duran kaburgalarım bunu engelleyecekmidir?Siz inceleştirebildiniz mi o bölgeyi?Teşekkür ederim şimdiden.

Abi Baktımda Süplement Günlüğüne 1 ton İlaç İçmişsin....[DOUBLEPOST=1417535122][/DOUBLEPOST]Kıbrıs Özel Hukuk Fakültesi Benim Bildiğim Paralı .D

resim geçen sene eylül ayında çekilmiştir. 1 ocak 2012 de 126.7 kg ile diyete başladım

dlb03.jpg
[/url][/IMG]

bu resimler ise 2 temmuz da çekilmiştir. 77 kiloyum

dlb18.jpg
[/url][/IMG]

dlb2k.jpg
[/url][/IMG]

beforeafterfl.jpg
[/URL][/IMG]

benim üye fotograflarındaki ikinci başlığım bu diğeri omuzumdaki çıkıntı içindi. farklı konular oldugu için birleştiremedim. eğer forumda kirlilik yaratıyorsa baslıkları ile birlikte birleştirelim( Forum kirlilği yarattıysam özürdilerim)
Resimler açilmiyor görmek isterdim. Ben de ayni yoldayim şuan. Yazı bekliyorum.

Back
Yukarı