6 ayda hiç gelişemedim. Beslenme programı istiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloodie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18-19 yaşlarındayım. Eylülün başında spora başladım o zamanki ölçülerim:
176 boy
62,7 kg
göğüs 85
bel 76
kol 28,5
108 omuz. 7. aya girdim şu anki ölçülerim:
65,2 kg
93 göğüs
75 bel
31 kol
114,5 omuz
Sadece göğüslerde ve karında biraz gelişme olduğunu görebiliyorum kendimi zorlayınca. Düzgün bi beslenme programı uygulamadım bu süre boyunca. Şimdi salonu değiştirdim. Beslenmeme önem vermek istiyorum moralim bozuldu ,aylarca boşuna uğraşmışım gibi hissediyorum. Nasıl bi program önerirsinz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:02 ----------

Ek besin alacak para bulabilirsem almayı düşünüyorum onun için de tavsiye verirseniz çok iyi olur.

Burdaki kimse gidipte 0dan bir beslenme programı yaratamaz açıkcası durumunuzu görmeden.
Forumda bir çok beslenme konusu var ona göre bi ayarlama yapın kendinize.
Genrise whey protein tozu var. Fiyatı ucuz ve forumda iyi yorumlar var. Onu bir araştırın supplement olarak.

Burdaki kimse gidipte 0dan bir beslenme programı yaratamaz açıkcası durumunuzu görmeden.
Forumda bir çok beslenme konusu var ona göre bi ayarlama yapın kendinize.
Genrise whey protein tozu var. Fiyatı ucuz ve forumda iyi yorumlar var. Onu bir araştırın supplement olarak.
Spora başlayalı 7 ay oldu ama kilom hala az acaba kilo almaya mı çalışmalıyım bu aşamada? Protein tozu şu an için gerekli mi

bilgilendirmek bu forumun temelinde vardır

cok basit yazıcam bunun üstüne katarsın 1 2 birşey
sabahları
yumurta zeytin peynir kepek ekmegi

öglen
tavuk bulgur pilavı salata vs.

aksam
salata sebze

aralara meyve ve biraz kuruyemiş koyabilirsin

günde 3 lt su

protein tozu alabilirsin,forumu biraz daha araştır iyi günler :)

Back
Yukarı