• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Aylık çalışma Yaş.21 Boy:193 Kilo:91

başlıkta da belirttiğim gibi 6 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. ilkokuldan beridir de basketbolla ilgiliyim. Sizlere bir kaç sorum olcak, umarım vakit ayırıp cevaplandırırsınız.

Yeni bir spor salonuna yazıldım, fiyatı oldukça cazip, dolayısıyla çok fazla ilgi ve bilgi beklemiyorum ama verdikleri program bana biraz değişik geldi hareketleri hatırlamıyorum ama kısaca

1. gün : göğüs, sırt, omuz, biceps, triceps, her bölge 2 şer hareketten.
2. gün : Bacak, karın hareketleri
3. gün Bacak (2. günden farklı bölgeler)
4. gün : Sırt + triceps (4 er hareket)

Sizce normal mi böyle bi program, yoksa değiştirmeli miyim?

1.5- 2 aydır whey protein kullanıyorum. kilo almak için öğünlerimin miktarını ve sayısını arttırdım. ama son 1 aydır kilo almam durdu gibi. başka bi önerebilceğiniz supplement var mı ? sakıncası yoksa markasıyla beraber.

Konu dışı bir sıkıntım da, 6 ay öncesine kadar zayıf birisiydim ama kendimle barışıktım, zayıf olmamı dert etmiyordum yani, ama son 2-3 aydır vücut geliştirme bende kompleks yaptı diyebilirim. hala çok zayıfmışım gibi hissediyorum ve hiç bir zaman kendimi yeterli bulmuyorum. aynaya bakmaktan bıkkınlık geldi artık, bunu yaşayan başka kişiler de var mı merak ettim :)

Başlangıç vücut ölçülerim -- 1 ay önceki vücut ölçülerim

Kol 30.5 -- Kol 39.5
Omuz 116.5 -- Omuz : 128
Göğüs 97 -- Göğüs : 103
Kilo: 85 -- Kilo 91
Calf : 41 -- calf : 42
Bel: 87 -- Bel : 86

ilk fotoğraf 6 ay önceki halim çok belli olmuyor da olsa başka bulamadım. yüzdeki efektlere çok takılmadan eksiklerimi ve iyi gelişmiş olan taraflarımı belirtirseniz güzel olur. Her türlü eleştiriye açığım, yapıcı olmak ve kırıcı olmamak kaydıyla.

Eklentiler

• 3131.jpg
    3131.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 1.023
  • bb.jpg
    bb.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 1.022
  • 1.jpg
    1.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 989
  • 2.jpg
    2.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 1.003
  • 333.jpg
    333.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 985
  • cc.jpg
    cc.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 904
  • 173112.jpg
    173112.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 1.073
  • dsads.jpg
    dsads.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 846
Kumaş kaliteli ama daha iyi işlenebilir :) göğüs ve sırtı yetersiz buldum :)

bence 6 ay için gayet iyi fakat program bana pek uygun gelmedi.Aynı gün bütün bölgelerin girilmesi olayı 6 aydır bu işi yapan biri için artık normal değil .ayrıca kolda kazandığın 9 cm ölçü fevkaladenin fevkinde.başarılar dilerim

Back
Yukarı