• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 aylık bi çalışma.. Eski halim ve şimdiki halim..

Herkese merhabalar,

25 yasındayım boyum 1.71 kilom ise 72 ..
Başlıktada belirttiğim gibi 6 aydır uğraşıyorum bu sporla.

6 Ay önceki halim
PYvP67.jpg

Ve şuanki halim..
EzQ55q.jpg

Beslenme programım ise şu şekilde.
Çok düzgün yapamadım aslında ara sıra kaytarmalarım oldu.

Sabah 7:15 te 5 yumurta (2si tam), lor peyniri ve 1 bardak meyve suyu
Ara öğün : 10:15 te bi tabak yulaf ezmesi
Öğle yemeği 13:00 te bulgur pilavı 200 gr tavuk şiş bi büyük ayran
Ara öğün : 16:00 da bi tabak lapa princ pilavı haslanmıs gögüs ile beraber ve ayran
Spordan önce 18:00 da 1 ölçek protein tozu
19:00 21:00 arası antrenman
Antrenmandan hemen sonra tekrardan 1 ölçek protein
21:30 da 200gr tavuk gögsü
23:30 da 1 ton balıgı
24:00 yatış ....

Kahvaltidan mevya suyunu cikarin yerine sade sert bir kahve yafa yesik cay koyabilirsiniz, lor peyniri kac gr?

Lg Smart World

Öncelikle tebrik ederim fakat protein miktarı olduğunca fazla geldi 400 gram tavuk :120 gram protein 1:ton balığı nerden baksan 25 gram protein tozu:20-30 5xyumurta:25 felan derken 200 gramı geçik protein alımınız var prof vg ler kadar protein tüketiyorsunuz yanlış bence.

ölçülerde ve kilonuzda nasıl bi değişiklik oldu ?
ilk fotoğrafta 2014 yazıyor değilmi çıkmamış bi kısım?

Protein miktarın gerçekten fazla, kilo başına 2 gr yeterlidir bence. Bir de definasyona girmeni tavsiye ederim, kollarda felan yağları erit o zaman gör değişimi. Başarılar.

Kahvaltidan mevya suyunu cikarin yerine sade sert bir kahve yafa yesik cay koyabilirsiniz, lor peyniri kac gr?

Lg Smart World
Olabilir aslında meyve suyu pratik oldugu icin tercih ediyorum aslında tembellik iste :)
Lor peynirini göz kararı koyup yiyorum[DOUBLEPOST=1417801051][/DOUBLEPOST]
Öncelikle tebrik ederim fakat protein miktarı olduğunca fazla geldi 400 gram tavuk :120 gram protein 1:ton balığı nerden baksan 25 gram protein tozu:20-30 5xyumurta:25 felan derken 200 gramı geçik protein alımınız var prof vg ler kadar protein tüketiyorsunuz yanlış bence.
Protein miktarlarına tekrardan göz atıcam daha acemi oldugumuz icin tam bilemiyoruz tabi[DOUBLEPOST=1417801106][/DOUBLEPOST]
Protein miktarın gerçekten fazla, kilo başına 2 gr yeterlidir bence. Bir de definasyona girmeni tavsiye ederim, kollarda felan yağları erit o zaman gör değişimi. Başarılar.
3 ya sonra planlıyorum definasyona girmeyi

Back
Yukarı