• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Aylık ( Değişim - Geriye Gitme )

V.jpg
Ön kol.jpg

Bulk tam gaz devam

Yağlanmaya oranla kas gelişimi daha az olmuş gibi görünüyor, sanırım genetik olarak yağlanmaya çok elverişli vücudun, bu vücut tipi gerçekten büyük şansızlık bende de var çünkü, yani vücudumuz Skinny Fat olmaya aşırı elverişli.

Belki de antrenman programını gözden geçirmen gerek, ya da beslenme kısmında sıkıntı olabilir.

Bak bu benim ilk spora başladığım dönemlere ait 2 fotoğraf, bu fotoğrafta aynen senin gibi diyete girip zayıfladıktan sonra Bulk'a girip 3-4 ay falan kilo aldığım zamanki değişimim. Yani 2 fotoğraf arasında 3-4 ay var.

Gördüğün gibi vücudumda yağlanma mevcut ancak bununla birlikte kas artışı da söz konusu, sende de böyle olması lazım, eğer olmuyorsa bir yerde hata yapıyorsun, ya antrenman, ya beslenme.

ffd.jpg

O değil de fotoğrafa bakınca anılarım depreşti, ne günlerdi. :D

Maalesef yağlanmaya elverişli vücudum var , aslında beslenmeme çok özen gösteriyorum , kalori hesabını çok iyi yapıyorum ayda 1 kg alacak şekilde . Antrenman programına gelirsek split yapıyorum ;
P.tesi : Bacak - omuz
Salı : Göğüs - ön kol
Çarş : Karın
Perş : Sırt , kanat - arka kol
Cuma : Bacak - Karın
C.tesi : Göğüs - Ön kol
Her bölgeye yeterince dinlenme süresi veriyorum ve antrenmanlar genelde sert şekilde yapıyorum , ama gelişim maalesef yavaş .

Maalesef yağlanmaya elverişli vücudum var , aslında beslenmeme çok özen gösteriyorum , kalori hesabını çok iyi yapıyorum ayda 1 kg alacak şekilde . Antrenman programına gelirsek split yapıyorum ;
P.tesi : Bacak - omuz
Salı : Göğüs - ön kol
Çarş : Karın
Perş : Sırt , kanat - arka kol
Cuma : Bacak - Karın
C.tesi : Göğüs - Ön kol
Her bölgeye yeterince dinlenme süresi veriyorum ve antrenmanlar genelde sert şekilde yapıyorum , ama gelişim maalesef yavaş .

Kendi kafanda tasarladığın programları uygulama, popüler programlara yönel, 5x5 tarzı başlangıç programları olabilir mesela, çünkü genelde kendi tasarladığımız programlar düzensiz olur, matematik hesap kitap olmaz, ancak piyasadaki popüler programlar her şeyi sana hazır olarak sunarlar.

Overload, dinlenme, yoğunluk, hacim vs hepsi hazırdır orada, ama mesela kendi programlarımızda Overload dediğimiz şeyi canımız ne zaman isterse o zaman yapıyoruz.

Kendi kafanda tasarladığın programları uygulama, popüler programlara yönel, 5x5 tarzı başlangıç programları olabilir mesela, çünkü genelde kendi tasarladığımız programlar düzensiz olur, matematik hesap kitap olmaz, ancak piyasadaki popüler programlar her şeyi sana hazır olarak sunarlar.

Overload, dinlenme, yoğunluk, hacim vs hepsi hazırdır orada, ama mesela kendi programlarımızda Overload dediğimiz şeyi canımız ne zaman isterse o zaman yapıyoruz.
Hemen araştırmaya başlıyayım o zaman :) Zaman ayırdığın için teşekkür ederim kardeşim :)

Back
Yukarı