Merhaba. 15 yaşındayım.2002liyim. Boyum 1.80. Yakın zamanda ölçü almadığım için buraya yazıp sizi yanıltmak istemiyorum. Konu kilitlenme sebebiyse konuyu kilitlemeden önce uyarırsanız sevinirim. Bir dönem evde bir dönem spor salonunda karma şekilde ilerledim. Normal bir beslenmem ve hırslı denebilcek bir antremanım vardı. İlk koyduğum fotoğraflar 1-2 aylık ev halimdir. Son fotoğraflarsa yeni halimdir. İlk halimi yansıtan sadece bir fotoğraf var. Tahminimce fitness yapmadan önce 59 civarı bir kilom vardı tam emin olmasamda. 1-3 ay içinde zaten gelişme çağında ve zayıf olduğum için 62-63 kiloya çıktım. Son kilom 70.1'di ama Ramazan nedeniyle sanırım 1-2 kilo farketmiştir ama pek kas kaybı hissetmedim. Karın kasına çok önem vermediğim için biraz sönük kaldı ama sağlam çalışarak halledicem kısa süre içinde.Mayıs ayında ara vermem beni olumsuz etkiledi. Ölçülerim iyi genel olarak genişim ama Ramazan, ondan öncesinde bir süre ara falan derken 33 cm kolum sanırım. İyi veya kötü yorumlarınız için teşekkürler
Bu 1,5 aylık değişim
6 ay sonu halimide koydum
Bu 1,5 aylık değişim
6 ay sonu halimide koydum
Son düzenleme: