İnteqral
Yeni Üye
Tartışma derken sanırım hafif lafla atışmayı kasteddin ama benim böyle bir niyetim ve amacım yoktu. Hocan hangi salonda olduğu söylersen bende İzmir'deyim şu belge koleksiyonu olan hocayla tanışmak isterim. 2 aylık sporcusun kendinde söylüyorsun. İlerde bu düşüncelerin köklü biçimde değişir. Ben ne hocalar gördüm. 17 yaşında çocuğa steroid satıyor. Hoca diye bilge sayılmaz.
ewt haklısın aslında bu konunun belgeyle antrönörlüklede alakası yok bilgisiz olunca olunuyor.geçen gün biri salona yazıldı.zayıf 20 yaşlarında 2 haftadır body yapıyor.dedim belli zaman sonra sana yiyecekler yetmez 7,8.aydan itibaren ek madde amino protein flan alman gerekebilir dedim.çocuk arkadaşta var alırım dedi.hocaya bir sorayım izin vermezsede alırım dedi.hoca daha vücudun yeni oturmaya başlıyor.şimdi aminoya başlarsan böbreklerde taş olabilir kullanmanı tavsiye etmiyorum.sorumluluk bende değil sen bilirsin dedi.kullanacaksan biraz zaman sonra protein alırsın vs dedi.ewt başka şeyler diyenleride gördüm direk iğne vurduranlar vs.bu arada adresi pm olarak atıyorum.saygılar