6 aylık gelişim supplement kullanmadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ektomorf
6 ay önce
Boy 173
Kilo 61
Şimdi
Boy 173
Kilo 72
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum . Zayıfmı duruyorum hala yoksa iyi mi ? Supplement kullanmadım hiç bundan sonra belki amino kullanabilirim çünkü gelişim çok yavaşladı artık. Yorumlarınıziçin çok teşekkürler

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Adonise karin ksslarina agirlik verebilirsin .bence zayif durmuyosun vucudun gayet orantili

PRBT742 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adonise karin ksslarina agirlik verebilirsin .bence zayif durmuyosun vucudun gayet orantili

PRBT742 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum için teşekkürler haftada 1 kez karın çalışıyorum zaten o da çok hafif . Ama bundan sonra ağırlık vericem o bölgeye[DOUBLEPOST=1398591681][/DOUBLEPOST]
yaş kaç güzel karın kası çalışmaya bak bence
Yaş 20 hocam. Bundan sonra karın kasına ve omuzlara ağırlık vericem o halde

Omuz, karın, göğüs bu üçüne biraz daha yüklenmelisiniz .) Genel olarak gelişim güzel beğendim :) Supplement konusunda'da bcaa ve whey öneririm multivitamin de olur :)

Son 7. Ay daha guzel geldi daha hacim almissin sanirim cok iyi.bencede karın kaslarina agirlik versen iyi olur basarilsr cok iyi is cikarmissin

Omuz, karın, göğüs bu üçüne biraz daha yüklenmelisiniz .) Genel olarak gelişim güzel beğendim :) Supplement konusunda'da bcaa ve whey öneririm multivitamin de olur :)
Supplement kullanmayı bende düşünüyorum ama ailemle kalıyorum ve annem karşı tamamen :)) bcaa tek başına yeter mi (beslenmeyi saymazsak )

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son 7. Ay daha guzel geldi daha hacim almissin sanirim cok iyi.bencede karın kaslarina agirlik versen iyi olur basarilsr cok iyi is cikarmissin

Teşekkürler :)Ya hocam karın kaslarına pek önem vermiyorum amacım sadece tshirt giyince iyi bi görüntüye sahip olmak karın olmadan acaba diğer bölgeler gelişmez mi veya yavaşlatırmı

Güzel bir beslenme olduktan sonra gerek bile yok aslında supplement kullanmaya adı üstünde besin destek ürünleri beslenmen zayıf olur destek için kullanırsın . Ama bcaa yı günlük karşılayamazsın sanırım besinlerden bcaa ala bilirsin :)

Güzel bir beslenme olduktan sonra gerek bile yok aslında supplement kullanmaya adı üstünde besin destek ürünleri beslenmen zayıf olur destek için kullanırsın . Ama bcaa yı günlük karşılayamazsın sanırım besinlerden bcaa ala bilirsin :)
Çok doğru diyosun hocam . Bi yerde okumuştum creatin ve bcaa normal yiyeceklerden karşılamak zor . Whey in çok büyük bi etki yaptığını düşünmüyorum . Salonda çok kullanan var ama ben çoğundan iyiyim kullanmadığım halde

Beslenme, uyku, antrenman üçlüsü iyi olduktan sonra hiç bir şey kullanmada gerek yok ve dediğin gibi bcaa ve creatin besinlerden karşılanamaz :)

Teşekkürler :)Ya hocam karın kaslarına pek önem vermiyorum amacım sadece tshirt giyince iyi bi görüntüye sahip olmak karın olmadan acaba diğer bölgeler gelişmez mi veya yavaşlatırmı

Senin icin onemli degilse bosver gitsin bence zaten var karin kasi digrr bolgeler tabi gelisir karin calismasanizda ilgisi yok diye biliyorum.Ama bacagi geçmeyin okumussundur mutlaka bacak onemli 7. Ay onden de foto varsa mersk ettim değişim varmi 6. Aydan tebrikler buarada :)[DOUBLEPOST=1398887151][/DOUBLEPOST]
Senin icin onemli degilse bosver gitsin bence zaten var karin kasi yani en azindsn haftada 1 2 kez calis bence. digrr bolgeler tabi gelisir karin calismasanizda ilgisi yok diye biliyorum.Ama bacagi geçmeyin okumussundur mutlaka bacak onemli 7. Ay onden de foto varsa mersk ettim değişim varmi 6. Aydan tebrikler buarada :)

Son düzenleme:
Senin icin onemli degilse bosver gitsin bence zaten var karin kasi digrr bolgeler tabi gelisir karin calismasanizda ilgisi yok diye biliyorum.Ama bacagi geçmeyin okumussundur mutlaka bacak onemli 7. Ay onden de foto varsa mersk ettim değişim varmi 6. Aydan tebrikler buarada :)[DOUBLEPOST=1398887151][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler :)
Fazla bi değişim yok ama önden şu fotoları gösteriyim
e7ejeryq.jpg
aqerazy3.jpg

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı