Yorum için teşekkürler haftada 1 kez karın çalışıyorum zaten o da çok hafif . Ama bundan sonra ağırlık vericem o bölgeye[DOUBLEPOST=1398591681][/DOUBLEPOST]Adonise karin ksslarina agirlik verebilirsin .bence zayif durmuyosun vucudun gayet orantili
PRBT742 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaş 20 hocam. Bundan sonra karın kasına ve omuzlara ağırlık vericem o haldeyaş kaç güzel karın kası çalışmaya bak bence
Supplement kullanmayı bende düşünüyorum ama ailemle kalıyorum ve annem karşı tamamenOmuz, karın, göğüs bu üçüne biraz daha yüklenmelisiniz .) Genel olarak gelişim güzel beğendimSupplement konusunda'da bcaa ve whey öneririm multivitamin de olur
![]()
Son 7. Ay daha guzel geldi daha hacim almissin sanirim cok iyi.bencede karın kaslarina agirlik versen iyi olur basarilsr cok iyi is cikarmissin
Çok doğru diyosun hocam . Bi yerde okumuştum creatin ve bcaa normal yiyeceklerden karşılamak zor . Whey in çok büyük bi etki yaptığını düşünmüyorum . Salonda çok kullanan var ama ben çoğundan iyiyim kullanmadığım haldeGüzel bir beslenme olduktan sonra gerek bile yok aslında supplement kullanmaya adı üstünde besin destek ürünleri beslenmen zayıf olur destek için kullanırsın . Ama bcaa yı günlük karşılayamazsın sanırım besinlerden bcaa ala bilirsin![]()
Senin icin onemli degilse bosver gitsin bence zaten var karin kasi digrr bolgeler tabi gelisir karin calismasanizda ilgisi yok diye biliyorum.Ama bacagi geçmeyin okumussundur mutlaka bacak onemli 7. Ay onden de foto varsa mersk ettim değişim varmi 6. Aydan tebrikler buaradaTeşekkürlerYa hocam karın kaslarına pek önem vermiyorum amacım sadece tshirt giyince iyi bi görüntüye sahip olmak karın olmadan acaba diğer bölgeler gelişmez mi veya yavaşlatırmı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Senin icin onemli degilse bosver gitsin bence zaten var karin kasi yani en azindsn haftada 1 2 kez calis bence. digrr bolgeler tabi gelisir karin calismasanizda ilgisi yok diye biliyorum.Ama bacagi geçmeyin okumussundur mutlaka bacak onemli 7. Ay onden de foto varsa mersk ettim değişim varmi 6. Aydan tebrikler buarada![]()
TeşekkürlerSenin icin onemli degilse bosver gitsin bence zaten var karin kasi digrr bolgeler tabi gelisir karin calismasanizda ilgisi yok diye biliyorum.Ama bacagi geçmeyin okumussundur mutlaka bacak onemli 7. Ay onden de foto varsa mersk ettim değişim varmi 6. Aydan tebrikler buarada[DOUBLEPOST=1398887151][/DOUBLEPOST]
Eyvallah . Zaten ölçüleri aldırdım bugün hocaya göğüs ölçüsü düşükbence gayet iyi gelişim göğüs bölgesine biraz yüklenın sadece.