6 aylık gelişim ters oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seyid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyid

Üye
Arkadaslar merhaba 6 aydir sağlam body yapiyorum, protein tozu ve karbonhidrat tozuda kullaniyorum. 1.90 boyundayim ancak vücudum ince yapılı. Bu yüzden kilo almaya ağırlık verdim 12 kilo aldım. 78 kiloya geldim. Sorum şu; Omzum gelişsin diye ugraşıyorum , ancak omzum 2 cm genişleyene kadar belim ve karnım 5 cm genisliyor, haliyke üçgenlik bozuluyor. Define olursam zaten zayıfım. Ne yapmam gerek sizce? Karın ve adonis çalismak yeterli olurmu eritmek için?

Bence fazla kilo almışsın kardeşim ya , spora yeni başlayan birinin 1 yılda alacağı kas kütlesi maksimum 12 - 15 arası , kalorini az düşür öyle devam et , antrenmanların nasıl ağırlık artıyo mu sürekli ?

Bence fazla kilo almışsın kardeşim ya , spora yeni başlayan birinin 1 yılda alacağı kas kütlesi maksimum 12 - 15 arası , kalorini az düşür öyle devam et , antrenmanların nasıl ağırlık artıyo mu sürekli ?
evet artıyo kaldırdığım kilolar, ama zaten ideal kilom 90, normal almaya çalısırsam seneler sürer

Orası öyle tabi ki kardeşim ama ideal kiloma gelicem diye çok yağlanmanın da mantığı yok , clean bulk devam edip geri kalan 12 kilonu 1 sene içinde alabilirsin .

Back
Yukarı