6 aylık vücut değerleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leocruze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar boyum 179 kilom şuan 74 6 aylık değerlerim için görüşlerinizi almak istiyorum teşekkürler .

Eklentiler

• A91F8356-CD34-4228-B54E-9152C2A56681.jpeg
    A91F8356-CD34-4228-B54E-9152C2A56681.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 394
Kendimle kıyaslayacak olursam, 14 kg aldıktan sonra başlangıca göre 8 cm bel genişliğim artmıştı. Siz biraz fazla yağlanmış olabilirsiniz. Tâbi en net cevabı aynanın karşısında görebilirsiniz.

:DD hocam s

hocam silikon takmadım :D ama cidden yağlanma ilerde sorun haline gelicek bende çünkü başladığımdan beridir doğru dürüst karın antremanı yapmıyorum
Karın çalışmak karın bölgesindeki yağları eritmez. Yağ yakımı total bir iştir. Hiç karın çalışmadan da karın bölgeniz kaslı durabilir.

Asıl sıkıntınız karın çalışmamak değil. Muhtemelen protein açısından fazla fakir, şeker açısından fazla zengin beslemişsiniz bu süreçte. Çok daha yavaş kilo almalısınız.

Karın çalışmak karın bölgesindeki yağları eritmez. Yağ yakımı total bir iştir. Hiç karın çalışmadan da karın bölgeniz kaslı durabilir.

Asıl sıkıntınız karın çalışmamak değil. Muhtemelen protein açısından fazla fakir, şeker açısından fazla zengin beslemişsiniz bu süreçte. Çok daha yavaş kilo almalısınız.
hocam haklısınız . Karbonhidrat ve şeker alımını ciddi düzeyde düşürmem gerekiyor . Beslenme konusunda görüşlerinize açığım

hocam haklısınız . Karbonhidrat ve şeker alımını ciddi düzeyde düşürmem gerekiyor . Beslenme konusunda görüşlerinize açığım
Hayatınızdan tatlıları çıkartıp, yemeklerin yanında ekmek yerine pilav-makarna türevleri yemeye başlamak bu işin %70'i.
Kalanı daha detaylı süreçler ve sürdürülebilirliği biraz daha zor. Şahsen ben de uygulamadığım için kimseye akıl verebilecek pozisyonda değilim.

Back
Yukarı