6 dakikalık karın antremanım

bu tarz hareketleri hep yapmacık bulmuşşmdur zorlamıyor diye gel gör ki 2.harekete gelene kadar soluğum kesildi bu tarz hareketleri spordan geldikten sonra evde yapsak olurmu spordan önce vakit olmaz terlerim spor sırasında bu hareketleri yapacak zeminimz yok . s ??

çalışmalarının devamını paylaşımlarınında tabiki dilerim

Dinlenme süresi olmadan abs çalışılmaz her 2 harekete 1 20 saniyelik dinlenme olmalı yoksa verim alamayız , özellikle yeni başlayanlar için

Dinlenme süresi olmadan abs çalışılmaz her 2 harekete 1 20 saniyelik dinlenme olmalı yoksa verim alamayız , özellikle yeni başlayanlar için
Verim alamayız diye bir genelleme yapmak yanlış olur bence.Kişiye göre,genetiğe göre vs. birçok şeye göre değişir.Videodan anlaşıldığı gibi arkadaş verim almış.Göğüs bölgesinide çok beğendim açıkçası

yorumlar için tskr ederim ben karın bölgesi için kısa süreli ama yoğun çalışmanın daha faydalı olduğunu gördüm, tabi kişiden kişiye değişebilir deneyip görmek lazım.

teşekkürler artık karın antrenmanlarımda bu hareketleri yapıcam göbek bölgemde biraz yaglanma oldugu için tam cıkartamadım 4 tane var oda ısıgın altına geçince belli oluyor :D kardiyo antrenmanını kestim artık yapıcam göbekte ki yağlanma gitsin

Bu mekik harektlerini hergün mü yoksa 1 gün dinlenme ile mi daha çok verim alırım ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:58 ----------

Anrtremandan hemen sonra yemek yemek karın kaslarını etkilermi yok ilgisi yok mu

karın antrenmanları genelde belirlenen hareketler art arda yapılarak yani super set calisiyolar cogu kisi tarafından aralardan 30-60 saniyelik molalar verilerek 4-5 set yapiyorlar .

Çok güzel verim alınır. Ben hep bu şekilde ara vermeden karın çalışırım. Ne zaman ki karnıma kramp girer ozaman dinlenirim.

dinlenmeden çalışınca etkisi illaki daha iyi ama bunun için potansiyel olması lazım ben mesela 2 hareket yapııyorum dinlenmeden 3.ye girerken mecburen dinleniyorum çok kasılıyor artık çünkü nefesim kalmıyor kısaca maxxx neyse o kadar yapın vücudu karın çalışırken max zorlayın illa her hareketi dinlenmeden yapıcam diye birşey yok 3 hareket yap ard arda 15 saniye dinlen 3 hareket yap dinlen ama max çalışın potansiyelinz varsa 7 hareket varsa 7 sinide dinlenmeden yapın 1 ay gibi bir kısa sürede değişime çok şaşırırsınız benim gibi.

Back
Yukarı