6 gün çalışıp 1 Gün Dinlenme .

İyi günler , hayırlı ramazanlar herkese . 1 Mart dan beri salonda çalışıyorum ilk ay yeni başlayanlar 1. Program sonrası 2. Progograma geçiş yaptım , orda yazandan farklı olarak 6 gün çalışıp sadece pazar günleri dinleniyorum. Sürekli ağırlıklarım artıyor ve gerçekten kendi bünyeme göre ağır çalışmaya özen gösteriyorum . Amacım fit görünmek, güçlü sağlıklı olmak . Gözle bakıldığı zaman özellikle sırt bacak göğüs bölgelerinde gelişim var ama ölçüm aletti kas kaybettiğimi söylüyor . Beslenmem iyi sayılır günlük 150 gr protein alıyorum bcaa be Zma kullanıyorum ama yeterince kas alamıyorum . Sizce nedeni dinlenme süresi olabilirmi ? Programda yazılan gibi 2 gün Antreman 1 gün dinlenmi yapmalıyım ?

Yeni başlayan bir sporcu için biraz fazla gibi geldi. Profesyonel bir sporcu olan ve neredeyse 30 yıldır bu sporda bir otorite olan Serdar Aktolga bile haftada 5 gün antrenman yapıyor.

Antrenmanı çok fazla yaparsak (en azından yeni başlayanlar için) ve yeterli beslenmezsek kas kaybı kaçınılmaz oluyor.

Ben kendimi yazayım: Haftada 4 gün antrenman yapıyorum. Pazartesi göğüs ve biseps, Salı Sırt/kanat ve triseps, Çarşamba boş, Perşembe omuz, Cuma bacak/kalça, Cumartesi ve Pazar da ense (boş :D).

2 gün çalış 1 gün dinlen deneyim bakalım sonuç daha iyimi olacak , tembel tembel oturmayı sevmiyorum karın antremanı hafif tempolu 4,5 km yürüyüşle değerlendirebilirim . Boş günleri

Back
Yukarı